Lorus Basic, RG201MX9

Online is dit Lorus dameshorloge uit de Basic collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RG201MX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. Middels de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is aan de tonneau-vormige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting.Het Lorus horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De vormgeving van het horloge zorgt voor een klassiek model, welke passend is bij verschillende outfits en gelegenheden.Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus. Lees meer
Artikelnummer
011473872
Merk
67,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Lorus dameshorloge uit de Basic collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RG201MX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. Middels de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is aan de tonneau-vormige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting.

Het Lorus horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De vormgeving van het horloge zorgt voor een klassiek model, welke passend is bij verschillende outfits en gelegenheden.

Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 23,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Lorus
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Tonneau
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer RG201MX9