Lorus Digital, R2333NX9

Dit herenhorloge van het merk Lorus uit de Digital collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer R2333NX9 is voorzien van een digitaal uurwerk en is in een zwarte kunststof horlogekast geplaatst. De tijd is op digitale wijze af te lezen, waar tegelijk de datum, dag en de seconden worden weergegeven. Middels een druk op de drukknop kan de tijd verlicht worden. Zo is de tijd op elk gewenst moment van de dag te bekijken. Aan de ronde horlogekast is een zwarte siliconen band bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Naast de automatische kalender, tijd en datum kan ook het alarm worden ingesteld, die op de ingestelde tijd afgaat. Tevens kan de tijd in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is hierdoor goed bestand tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het herenhorloge voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is.Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus. Lees meer
Artikelnummer
011495466
Merk
39,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van het merk Lorus uit de Digital collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer R2333NX9 is voorzien van een digitaal uurwerk en is in een zwarte kunststof horlogekast geplaatst. De tijd is op digitale wijze af te lezen, waar tegelijk de datum, dag en de seconden worden weergegeven. Middels een druk op de drukknop kan de tijd verlicht worden. Zo is de tijd op elk gewenst moment van de dag te bekijken. Aan de ronde horlogekast is een zwarte siliconen band bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Naast de automatische kalender, tijd en datum kan ook het alarm worden ingesteld, die op de ingestelde tijd afgaat. Tevens kan de tijd in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is hierdoor goed bestand tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het herenhorloge voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is.

Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.

Productspecificaties
Kast breedte 38,00 mm
Merk collectie Digital
Geslacht Man
Merk Lorus
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer R2333NX9