M&M Basic Line 36, M11892-644

Dit horloge van M&M uit de Basic Line 36 collectie is online te bestellen op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer M11892-644 is voorzien van een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een edelstalen horlogekast. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met zwarte wijzers en streepindexen/Arabische cijfers af te lezen. Aan de petrolkleurige lederen horlogeband is een ronde horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een gespsluiting met daarop het logo van M&M. Het horloge met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk alleen waterspetters en andere kleine stofjes kan verdragen. Door het tijdloze design is het dameshorloge voor langere tijd met veel plezier te dragen.De horloges van het Duitse M&M zijn ontworpen door de creatieve inspirator George Plum, die ook de horloges van Alfex heeft ontworpen. Zijn idee van ontwerpen komt duidelijk terug in de horloges. Sinds 1974 ontwikkelt het Duitse bedrijf horloges met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden volgens de laatste trends vervaardigd. Strakke lijnen en een glad ontwerp zijn kenmerkend aan de horlogelijn. De horloges van M&M zijn vervaardigd van roestvrij staal, zijn anti-allergisch en voorzien van een quartz uurwerk. De horloges van M&M hebben een harmonieus design met perfecte proportie in de hoogste kwaliteit en hebben een goed draagcomfort in een gemiddeld prijssegment. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk M&M. Lees meer
Artikelnummer
011477039
Merk
99,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit horloge van M&M uit de Basic Line 36 collectie is online te bestellen op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer M11892-644 is voorzien van een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een edelstalen horlogekast. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met zwarte wijzers en streepindexen/Arabische cijfers af te lezen. Aan de petrolkleurige lederen horlogeband is een ronde horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een gespsluiting met daarop het logo van M&M.

Het horloge met een gehard mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk alleen waterspetters en andere kleine stofjes kan verdragen. Door het tijdloze design is het dameshorloge voor langere tijd met veel plezier te dragen.

De horloges van het Duitse M&M zijn ontworpen door de creatieve inspirator George Plum, die ook de horloges van Alfex heeft ontworpen. Zijn idee van ontwerpen komt duidelijk terug in de horloges. Sinds 1974 ontwikkelt het Duitse bedrijf horloges met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden volgens de laatste trends vervaardigd. Strakke lijnen en een glad ontwerp zijn kenmerkend aan de horlogelijn. De horloges van M&M zijn vervaardigd van roestvrij staal, zijn anti-allergisch en voorzien van een quartz uurwerk. De horloges van M&M hebben een harmonieus design met perfecte proportie in de hoogste kwaliteit en hebben een goed draagcomfort in een gemiddeld prijssegment. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk M&M.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Merk collectie Basic Line 36
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk M&M
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Blauw
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer M11892-644