M&M Pebble, M11924-152

Online kunt u dit dameshorloge van M&M uit de Pebble collectie op onze webshop bestellen. Het model met het referentienummer M11924-152 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers en indexen af te lezen. Aan de Milanese horlogeband is een speciaal gevormde horlogekast bevestigd, welke is voorzien van een haaksluiting met daarop het logo van M&M. Het horloge is voorzien van een gehard mineraalglas en heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes. Een prachtig horloge waar op duidelijke wijze de tijd waargenomen kan worden, maar tegelijkertijd is het ook een prachtig sieraad die om uw pols zal vallen.De horloges van het Duitse M&M zijn ontworpen door de creatieve inspirator George Plum, die ook de horloges van Alfex heeft ontworpen. Zijn idee van ontwerpen komt duidelijk terug in de horloges. Sinds 1974 ontwikkelt het Duitse bedrijf horloges met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden volgens de laatste trends vervaardigd. Strakke lijnen en een glad ontwerp zijn kenmerkend aan de horlogelijn. De horloges van M&M zijn vervaardigd van roestvrij staal, zijn anti-allergisch en voorzien van een quartz uurwerk. De horloges van M&M hebben een harmonieus design met perfecte proportie in hoge kwaliteit en hebben een goed draagcomfort in een gemiddeld prijssegment. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk M&M.Lees meer
Artikelnummer
011477209
Merk
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit dameshorloge van M&M uit de Pebble collectie op onze webshop bestellen. Het model met het referentienummer M11924-152 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers en indexen af te lezen. Aan de Milanese horlogeband is een speciaal gevormde horlogekast bevestigd, welke is voorzien van een haaksluiting met daarop het logo van M&M.

Het horloge is voorzien van een gehard mineraalglas en heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes. Een prachtig horloge waar op duidelijke wijze de tijd waargenomen kan worden, maar tegelijkertijd is het ook een prachtig sieraad die om uw pols zal vallen.

De horloges van het Duitse M&M zijn ontworpen door de creatieve inspirator George Plum, die ook de horloges van Alfex heeft ontworpen. Zijn idee van ontwerpen komt duidelijk terug in de horloges. Sinds 1974 ontwikkelt het Duitse bedrijf horloges met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden volgens de laatste trends vervaardigd. Strakke lijnen en een glad ontwerp zijn kenmerkend aan de horlogelijn. De horloges van M&M zijn vervaardigd van roestvrij staal, zijn anti-allergisch en voorzien van een quartz uurwerk. De horloges van M&M hebben een harmonieus design met perfecte proportie in hoge kwaliteit en hebben een goed draagcomfort in een gemiddeld prijssegment. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk M&M.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Merk collectie Pebble
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk M&M
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Speciaal
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer M11924-152