MeisterSinger Pangaea, PMD903

Dit herenhorloge van Meistersinger uit de Pangaea collectie is te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer PMD903 heeft een automatisch uurwerk, waardoor het uurwerk wordt opgewonden door het dragen en het bewegen van het horloge op de pols. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige platte en fijn uitgevoerde edelstalen kast met een ivoorkleurige wijzerplaat met blauwe indexen, waar de tijd op analoge wijze af te lezen valt. Tevens is de wijzerplaat bij de 6-positie voorzien van een rond datumvenster. Aan de horlogekast is een bruine kalfslederen band met een krokodillenprint vervaardigd, voorzien van een gespsluiting. De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een gewelfd saffierglas. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk te bewonderen is. Het Meistersinger horloge krijgt door de afwerking een klassieke uitstraling en is uitstekend bij een pak te dragen. Indien gewenst valt het horloge gemakkelijk weg onder het overhemd wegens de goede aansluiting op de pols door de gebogen kastpoten. Het herenhorloge is tevens uitgevoerd met de kenmerkende één wijzer tijdsweergave, welke de tijd per 5 minuten aangeeft. Hierdoor is de tijd in alle rust af te lezen, zonder dat u elke minuut ziet wegtikken. De gehele Pangaea collectie is een luxe stukje techniek, waardoor u een verfrissend horloge draagt met het traditionele karakter van Meistersinger.Meistersinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk Meistersinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam Meistersinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde Meistersinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Meistersinger. Lees meer
Artikelnummer
011489407
1.790,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Meistersinger uit de Pangaea collectie is te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer PMD903 heeft een automatisch uurwerk, waardoor het uurwerk wordt opgewonden door het dragen en het bewegen van het horloge op de pols. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige platte en fijn uitgevoerde edelstalen kast met een ivoorkleurige wijzerplaat met blauwe indexen, waar de tijd op analoge wijze af te lezen valt. Tevens is de wijzerplaat bij de 6-positie voorzien van een rond datumvenster. Aan de horlogekast is een bruine kalfslederen band met een krokodillenprint vervaardigd, voorzien van een gespsluiting.

De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een gewelfd saffierglas. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk te bewonderen is. Het Meistersinger horloge krijgt door de afwerking een klassieke uitstraling en is uitstekend bij een pak te dragen. Indien gewenst valt het horloge gemakkelijk weg onder het overhemd wegens de goede aansluiting op de pols door de gebogen kastpoten. Het herenhorloge is tevens uitgevoerd met de kenmerkende één wijzer tijdsweergave, welke de tijd per 5 minuten aangeeft. Hierdoor is de tijd in alle rust af te lezen, zonder dat u elke minuut ziet wegtikken. De gehele Pangaea collectie is een luxe stukje techniek, waardoor u een verfrissend horloge draagt met het traditionele karakter van Meistersinger.

Meistersinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk Meistersinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam Meistersinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde Meistersinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Meistersinger.

Productspecificaties
Kast breedte 400,00 mm
Afmetingen 40 mm.
Geslacht Man
Merk Meistersinger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Ivoorkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer PMD903