Kunt u nu helaas niet zelf een cadeautje brengen? Wij versturen het cadeau natuurlijk ook direct naar de gelukkige!
Voeg een persoonlijk bericht toe in de opmerkingen, het kaartje met een lief bericht maakt het cadeau af. ❤

MeisterSinger Phanero, PH303

€ 1.398,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3-5 werkdagen
Artikelnummer
011476160
Zie productspecificaties
  • Gratis af te halen in één van onze filialen
  • Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
  • Gratis cadeauverpakking naar keuze
  • 8 Winkels met adviserende specialisten
MeisterSinger Phanero € 1 398,00

Online is dit dameshorloge van MeisterSinger uit de Phanero collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer PH303 is uitgevoerd met een mechanisch opwinduurwerk met een gangreserve van 42 uur. Het uurwerk moet met de hand worden opgewonden middels de kroon aan de zijkant van het horloge. Op de crème wijzerplaat is de juiste tijd af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. De tijd wordt aangegeven middels de kenmerkende éénwijzer. Aan de ronde edelstalen horlogekast is een donkerbruine suède band met een buffaloprint gemonteerd, welke uitgevoerd is met een metalen doornsluiting.

Het damesmodel van MeisterSinger is 3 ATM (30 meter) waterdicht en horlogeglas is gemaakt van een saffierglas van 35 mm. De achterzijde van de horlogekast is voorzien van MeisterSinger logo's, wat een speciaal effect geeft aan het horloge. De uurcijfers op de wijzerplaat liggen verhoogt, wat zorgt voor een speels effect. Door de kleurencombinatie en de strakke vormgeving krijgt dit horloge een elegante uitstraling. De collectie bestaat uit een serie horloges met verschillende wijzerplaatkleuren, bandkleuren en materialen, hierdoor kunt u gemakkelijk een set samenstellen.

MeisterSinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk MeisterSinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam MeisterSinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde MeisterSinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van MeisterSinger.

Afbeelding vergroten
Omschrijving

Online is dit dameshorloge van Meistersinger uit de Phanero collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer PH303 is uitgevoerd met een mechanisch opwinduurwerk met een gangreserve van 42 uur. Het uurwerk moet met de hand worden opgewonden middels de kroon aan de zijkant van het horloge. Op de crème wijzerplaat is de juiste tijd af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. De tijd wordt aangegeven middels de kenmerkende éénwijzer. Aan de ronde edelstalen horlogekast is een donkerbruine suède band met een buffaloprint gemonteerd, welke uitgevoerd is met een metalen doornsluiting.

Het damesmodel van Meistersinger is 3 ATM (30 meter) waterdicht en horlogeglas is gemaakt van een saffierglas van 35 mm. De achterzijde van de horlogekast is voorzien van Meistersinger logo's, wat een speciaal effect geeft aan het horloge. De uurcijfers op de wijzerplaat liggen verhoogt, wat zorgt voor een speels effect. Door de kleurencombinatie en de strakke vormgeving krijgt dit horloge een elegante uitstraling. De collectie bestaat uit een serie horloges met verschillende wijzerplaatkleuren, bandkleuren en materialen, hierdoor kunt u gemakkelijk een set samenstellen.

Meistersinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk Meistersinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam Meistersinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde Meistersinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Meistersinger.

Onze klanten aan het woord
Rikkoert Juweliers is door 1566 klanten met een van 10 beoordeeld op Trustpilot.nl
Heel netjes afgehandeld
D
D Den Besten
Heel netjes afgehandeld. Keurig ingepakt
2020-03-19 geplaatst op Trustpilot.nl
Super gewerkt alles prima gegaan
J
Jan van der Doelen telnr
Super gewerkt alles prima gegaan
2020-03-18 geplaatst op Trustpilot.nl
Gouden team bij rikkoert juweliers
k
klant
Top site, attente medewerkers en snelle levering. Prachtige cadeauverpakking.
2020-03-18 geplaatst op Trustpilot.nl
Pandora bedels
D
Diana van der Linde
Supersnelle levering! Ook van oudere Pandora bedels die in de Pandora store niet meer te krijgen zijn. Had er 8 besteld en ze zaten allemaal afzonder verpakt! Heel netjes! Aanrader om via Rikkoert te kopen! AAA+++
2020-03-17 geplaatst op Trustpilot.nl
Bekijk alle beoordelingen
Productspecificaties
Productspecificaties
Kastdiameter 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Meistersinger
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Suéde
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Crème
Garantie 2 jaar
Referentienummer PH303