MeisterSinger Salthora Meta, SAM907

Normale prijs € 2.598,00 Speciale prijs € 2.338,20
Levertijd van dit product bedraagt: 3-5 werkdagen
Artikelnummer
011476164
Zie productspecificaties
 • Gratis af te halen in één van onze filialen
 • Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
 • Gratis cadeauverpakking naar keuze
 • 8 Winkels met adviserende specialisten
MeisterSinger Salthora Meta € 2 598,00

Dit herenhorloge van MeisterSinger uit de Salthora Meta collectie is online te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer SAM907 bevat een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar het uurwerk door het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een zwarte wijzerplaat en witte indexen, waar de tijd op analoge wijze wordt weergegeven. Het MeisterSinger horloge is voorzien van de kenmerkende éénwijzer. Aan de horlogekast is een zwarte lederen krokodillenband met rood stiksel gemonteerd, welke voorzien is van een luxe metalen vouwsluiting.

Dit horloge is één van de bijzonderste horloges uit de collectie van MeisterSinger, waarbij de wijzer wel eens per uur rond draait. Het model is uitgevoerd met een Jumping hour functionaliteit, waar in het venster op de wijzerplaat het juiste uur wordt weergegeven. Als de wijzer de 12 raakt verspringt het uur. Als horlogeliefhebber voelt u dit moment, wat de liefde voor de Zwitserse techniek versterkt. De streepaanduiding op de wijzerplaat geven de minuten aan, zodat de juiste tijd heel nauwkeurig af te lezen is. De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is uitgevoerd met een saffierglas. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk goed te bekijken is. In 2014 zijn de modellen uit de Salthora collectie bekroond met de red dot product design Award. Door de vormgeving krijgt het MeisterSinger horloge een klassieke uitstraling, welke met veel comfort gedragen kan worden.

MeisterSinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk MeisterSinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam MeisterSinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde MeisterSinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van MeisterSinger.

-10%korting
Afbeelding vergroten
Omschrijving

Dit herenhorloge van Meistersinger uit de Salthora Meta collectie is online te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer SAM907 bevat een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar het uurwerk door het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een zwarte wijzerplaat en witte indexen, waar de tijd op analoge wijze wordt weergegeven. Het Meistersinger horloge is voorzien van de kenmerkende éénwijzer. Aan de horlogekast is een zwarte lederen krokodillenband met rood stiksel gemonteerd, welke voorzien is van een luxe metalen vouwsluiting.

Dit horloge is één van de bijzonderste horloges uit de collectie van Meistersinger, waarbij de wijzer wel eens per uur rond draait. Het model is uitgevoerd met een Jumping hour functionaliteit, waar in het venster op de wijzerplaat het juiste uur wordt weergegeven. Als de wijzer de 12 raakt verspringt het uur. Als horlogeliefhebber voelt u dit moment, wat de liefde voor de Zwitserse techniek versterkt. De streepaanduiding op de wijzerplaat geven de minuten aan, zodat de juiste tijd heel nauwkeurig af te lezen is. De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is uitgevoerd met een saffierglas. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk goed te bekijken is. In 2014 zijn de modellen uit de Salthora collectie bekroond met de red dot product design Award. Door de vormgeving krijgt het Meistersinger horloge een klassieke uitstraling, welke met veel comfort gedragen kan worden.

Meistersinger, afkomstig uit het Duitse Münster, bestaat pas sinds 2001 en heeft in korte tijd een unieke positie in de horlogebranche weten te in te nemen. Als geen ander weten zij de Zwitserse uurwerken te combineren met schitterende designs die volledig in lijn liggen met hun filosofie: Betaalbare horloges maken waarin Zwitserse topuurwerken worden gecombineerd met rustgevende designs. Kenmerkend voor het merk Meistersinger is het gebruik van één wijzer om de tijd mee aan te duiden, waarmee het merk in combinatie met de designs al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen. Met deze constructie van tijdsweergave wordt rust gecreëerd, aangezien u niet iedere minuut ziet wegtikken in deze moderne samenleving. De naam Meistersinger is afkomstig van de Duitse componist Wagner en zijn beroemde opera. Het logo is afkomstig uit de klassieke muziek. De omgekeerde fermate is een rust-symbool in het notenschrift van de muziek en past dus volledig bij de in Zwitserland gefabriceerde Meistersinger horloges. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Meistersinger.

Onze klanten aan het woord
Rikkoert Juweliers is door 1738 klanten met een van 10 beoordeeld op Trustpilot.nl
Snelle service
L
Linda
Snelle service. En precies naar wens gegraveerd.
2020-06-24 geplaatst op Trustpilot.nl
Geweldig heel goed
k
klant
Geweldig heel goed, betrouwbaar Goede service online en in de winkel geweldig geholpen
2020-06-24 geplaatst op Trustpilot.nl
5 stars
k
klant
5 stars! Goede kwaliteit + snel service
2020-06-24 geplaatst op Trustpilot.nl
Heel snel
J
Johanna
Heel snel, mooi verpakt en het belangrijkste : de inhoud was nog mooier dan verwacht.
2020-06-24 geplaatst op Trustpilot.nl
Bekijk alle beoordelingen
Productspecificaties
Productspecificaties
Kastdiameter 43,00 mm
Geslacht Man
Merk Meistersinger
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Jumping Hour
Garantie 2 jaar
Referentienummer SAM907
MEER VAN Meistersinger Sale
 1. MeisterSinger N° 02
  MeisterSinger N° 02
  Normale prijs € 1.990,00 Speciale prijs € 1.791,00
 2. MeisterSinger Neo Plus
  MeisterSinger Neo Plus
  Normale prijs € 1.390,00 Speciale prijs € 1.251,00
 3. MeisterSinger Metris
  MeisterSinger Metris
  Normale prijs € 1.490,00 Speciale prijs € 1.341,00
 4. MeisterSinger Perigraph
  MeisterSinger Perigraph
  Normale prijs € 1.690,00 Speciale prijs € 1.521,00
 5. MeisterSinger Neo Q
  MeisterSinger Neo Q
  Normale prijs € 598,00 Speciale prijs € 538,20