MVMT

MVTM horloges: Een movement bij Rikkoert

MVTM horloges brengen je in beweging. Het merk wil jou in beweging krijgen. Ze zijn altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering en verandering. En beweging van de tijd, sluit daar natuurlijk naadloos op aan. Beweeg je naar MVTM horloges bij Rikkoert.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

MVMT horloges bij Rikkoert

Vanuit het hoofdkantoor in Los Angeles worden de horloges van MVMT ontworpen. Een klassiek, analoog horloge als basis met minimalistische, functionele vormgeving. Het aanbod van MVMT is verdeeld in diverse collecties. Zo is er onder andere een automatic collectie, een chrono collectie, een classic collectie en een modern sport collectie. De keuze in afmetingen van de wijzerplaten is enorm en varieert van 39 tot maar liefst 47mm doorsnede. De uitvoering en combinaties van materialen geven de horloges een moderne, frisse en eigen look. Onder andere door het gebruik van verschillende soorten stalen. Van geborsteld en gepolijst roestvrij staal tot een schitterend beige gold roestvrij staal. En donkergrijs staal in combinatie met subtiele details zorgen voor prachtige ontwerpen. Voeg daar dan nog een verrassend kleurgebruik aan toe, zoals zachte combinaties van zandkleuren met nude, taupe en rosegoud en je creëert een tijdloos design. De horloges zijn voorzien van een innovatief quartz uurwerk, waarvan de meeste spatwaterdicht en gemaakt van slijtvaste materialen. MVMT horloges bieden je tijdloze designs en eindeloze kwaliteit.

De geschiedenis van de MVMT beweging

MVMT staat voor movement, beweging. De beweging van mensen, de tijd en de bewegingscomponenten van een horloge. Na te zijn weggestuurd van school vatten de vrienden Jake en Kramer in 2013 het plan een eigen onderneming te starten met horloges, zonnebrillen en accessoires voor dames en heren. Ze vonden het aanbod aan dit soort producten verouderd en veel te hoog geprijsd en wilden daar iets nieuws tegenover zetten. Door middel van crowdfunding konden ze aan de slag en hebben zich vervolgens nergens meer door laten tegenhouden. Met gebruik van social media als enige promotiemiddel is MVMT in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap met meer dan 1,5 miljoen volgers. Mensen zijn de inspiratiebron voor de vormgeving van de horloges van MVMT. Dromers, vernieuwers en doorzetters; de horloges zijn gemaakt voor het avontuur, voor de creatieve geest, voor ambitie. Hoor jij bij deze MVMT? Via Rikkoert kun jij je aansluiten en de mooiste MVMT horloges kopen.

Rikkoert sluit zich aan bij de MVMT horloges

In onze winkels in Schoonhoven, Lekkerkerk én het internet kan ook jij je bij de MVMT beweging aansluiten. Bekijk ons prachtige assortiment, laat je adviseren door onze specialisten en vind het horloge van MVMT dat bij jou past. Of je nu online wilt bestellen of in onze winkel eerst even wilt passen, we hopen je heel snel te zien en blij te kunnen maken met een van deze geweldige MVMT horloges.