Diesel Mega Chief, DZ4463

Dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Mega Chief collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ4463 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een zwarte doublé horlogekast. Middels de zwarte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De cognackleurige lederen horlogeband is aan de sportieve ronde horlogekast van 51 mm. gemonteerd, welke afgewerkt is met een gespsluiting met daarop het logo van Diesel.Het uurwerk van het Diesel horloge is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten te bekijken zijn middels de subtiele wijzertjes. In de bovenste chronograaf wordt tot 60 seconden in stappen van 1/10 seconden gemeten. Het herenmodel heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel. Lees meer
Artikelnummer
011478130
Merk
259,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Mega Chief collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ4463 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een zwarte doublé horlogekast. Middels de zwarte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De cognackleurige lederen horlogeband is aan de sportieve ronde horlogekast van 51 mm. gemonteerd, welke afgewerkt is met een gespsluiting met daarop het logo van Diesel.

Het uurwerk van het Diesel horloge is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten te bekijken zijn middels de subtiele wijzertjes. In de bovenste chronograaf wordt tot 60 seconden in stappen van 1/10 seconden gemeten. Het herenmodel heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.

Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel.

Productspecificaties
Kast breedte 530,00 mm
Band aanzet 26
Kastdiameter 53,00 mm
Geslacht Man
Merk Diesel
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Cognac
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer DZ4463