Michael Kors Cinthia, MK3641

Dit Michael Kors dameshorloge uit de Cinthia collectie is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK3641 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. De tijd wordt op een parelmoer wijzerplaat met zilverkleurige wijzers op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen geschakelde horlogeband met zirkonia's bevestigd en is afgewerkt met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De lunette is volgezet met zirkonia's, wat voor een prachtige glinstering zorgt op de pols. Tevens is het dameshorloge van Michael Kors door de vormgeving goed bij elke outfit te dragen.Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors. Lees meer
Artikelnummer
011474108
Special Price 167,40 Regular Price 279,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Michael Kors dameshorloge uit de Cinthia collectie is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK3641 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. De tijd wordt op een parelmoer wijzerplaat met zilverkleurige wijzers op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen geschakelde horlogeband met zirkonia's bevestigd en is afgewerkt met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De lunette is volgezet met zirkonia's, wat voor een prachtige glinstering zorgt op de pols. Tevens is het dameshorloge van Michael Kors door de vormgeving goed bij elke outfit te dragen.

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.

Productspecificaties
Merk collectie Cinthia
Kastdiameter 33,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Michael Kors
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer MK3641
Special Price 239,00