Miss Spring geelgouden Brilliantly ketting met saffier 45 cm., MSC571GG-SA

Een 14 kt. geelgouden 'Brilliantly' ankerschakel ketting welke in het midden is voorzien van een facet geslepen blauwe saffier. De saffier is gezet in een strakke vierpotige chatonzetting. De ketting is voorzien van een verlengketting, waardoor het op 2 verschillende lengtes kan worden gedragen. Combineer dit collier met de bijpassende sieraden van Miss Spring! Afmetingen: 42 - 45 cm., breedte schakel: 1,1 mm., hangertje: 3 x 4 mm.De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen! Lees meer
Artikelnummer
011489983
592,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. geelgouden 'Brilliantly' ankerschakel ketting welke in het midden is voorzien van een facet geslepen blauwe saffier. De saffier is gezet in een strakke vierpotige chatonzetting. De ketting is voorzien van een verlengketting, waardoor het op 2 verschillende lengtes kan worden gedragen. Combineer dit collier met de bijpassende sieraden van Miss Spring! Afmetingen: 42 - 45 cm., breedte schakel: 1,1 mm., hangertje: 3 x 4 mm.

De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen!

Productspecificaties
Gewicht 2,10 gr.
Kleuren Blauw, Geelgoud
Afmetingen Lengte collier: 45- 42 cm., breedte schakel: 1,1 mm., hangertje: 3 x 4 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Miss Spring
Materiaal Kleur Geelgoud
Referentienummer MSC571GG-SA