Miss Spring geelgouden ring met diamant, MSR586GG

Een 14 kt. geelgouden 'Trinity' ring met drie briljant geslepen diamenten van het Nederlandse merk Miss Spring welke zijn gezet in vierpotige chatonzettingen. De ring is voorzien van diamant van 0,08 ct. in het midden met een kleinere diamant van 0,03 ct. aan weerszijden. De ring heeft een hoogglans afwerking en in combinatie met de prachtige diamanten zal de ring schitteren om uw vinger. De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen!Ringmaat: 53. Mocht u een andere maat willen bestellen, dan kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven. Lees meer
Artikelnummer
011489999
673,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. geelgouden 'Trinity' ring met drie briljant geslepen diamenten van het Nederlandse merk Miss Spring welke zijn gezet in vierpotige chatonzettingen. De ring is voorzien van diamant van 0,08 ct. in het midden met een kleinere diamant van 0,03 ct. aan weerszijden. De ring heeft een hoogglans afwerking en in combinatie met de prachtige diamanten zal de ring schitteren om uw vinger.

De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen!

Ringmaat: 53. Mocht u een andere maat willen bestellen, dan kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven.

Productspecificaties
Gewicht 1,80 gr.
Kleuren Geelgoud
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Miss Spring
Edelsteen Diamant
Referentienummer MSR586GG