Miss Spring geelgouden Très ring met London Blue Topaas, MSR702GG-LBT

Een 14 kt. geelgouden 'Très' ring met drie briljant geslepen London Blue Topaas steentjes gezet in strakke chatonzettingen. De ring is hoogglans afgewerkt en in combinatie met de prachtige helderblauwe stenen is het een elegante verschijning om de vinger. Afmetingen: topaas: 3 x 4 mm. Ringmaat: 54.De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen!In het opmerkingenveld kunt u aangeven op welke maat u de ring wenst te ontvangen. Lees meer
Artikelnummer
011497307
495,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. geelgouden 'Très' ring met drie briljant geslepen London Blue Topaas steentjes gezet in strakke chatonzettingen. De ring is hoogglans afgewerkt en in combinatie met de prachtige helderblauwe stenen is het een elegante verschijning om de vinger. Afmetingen: topaas: 3 x 4 mm. Ringmaat: 54.

De handgemaakte sieraden van Miss Spring zijn bedacht en ontworpen door twee vrouwen uit een Nederlands familiebedrijf. De schitterende 14 karaats gouden sieraden worden gecombineerd met glinsterende diamanten en kleurrijke edelstenen. De collectie is ontworpen voor dames die het leven willen vieren en een sieraad van Miss Spring is een uitstekend cadeau voor een geboorte, verloving, huwelijk of afstuderen!

In het opmerkingenveld kunt u aangeven op welke maat u de ring wenst te ontvangen.

Productspecificaties
Gewicht 2,10 gr.
Kleuren Blauw, Geelgoud
Afmetingen Topaas: 3 x 4 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Miss Spring
Materiaal Kleur Geelgoud
Edelsteen Topaas
Referentienummer MSR702GG-LBT