Moderne Dennis Dingens noten houten occasion contrabarometer, K28NO

Een moderne occasion barometer van het Belgische merk Dennis Dingens. De barometer is uitgevoerd met diverse functies welke op een chromen plaat zijn gemonteerd. De plaat is voorzien een noten houten achterwand wat het geheel een modern uiterlijk geeft. De barometer is aan de linkerkant voorzien van een reservoir welke in verbinding staat met de blauwe vloeistof aan de rechterkant welke de luchtdruk aan geeft. Tevens is de barometer is voorzien van een thermometer met blauwe vloeistof welke de temperatuur aangeeft in Celsius en Fahrenheit. Boven de thermometer zit een stormglas welke is gevuld met Kamfer waardoor je kunt zien wat voor weer het wordt. Helemaal aan de bovenzijde zit een hygrometer wat de luchtvochtigheid aangeeft. De meetinstrumenten worden beschermd door een glazen plaat met chromen knoppen. Afmeting: 103 x 16 x 5 cm. De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt. Lees meer
Artikelnummer
011473826
Adviesprijs
404,-
376,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een moderne occasion barometer van het Belgische merk Dennis Dingens. De barometer is uitgevoerd met diverse functies welke op een chromen plaat zijn gemonteerd. De plaat is voorzien een noten houten achterwand wat het geheel een modern uiterlijk geeft. De barometer is aan de linkerkant voorzien van een reservoir welke in verbinding staat met de blauwe vloeistof aan de rechterkant welke de luchtdruk aan geeft. Tevens is de barometer is voorzien van een thermometer met blauwe vloeistof welke de temperatuur aangeeft in Celsius en Fahrenheit. Boven de thermometer zit een stormglas welke is gevuld met Kamfer waardoor je kunt zien wat voor weer het wordt. Helemaal aan de bovenzijde zit een hygrometer wat de luchtvochtigheid aangeeft. De meetinstrumenten worden beschermd door een glazen plaat met chromen knoppen.

Afmeting: 103 x 16 x 5 cm.

De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt.

Productspecificaties
Afmetingen 103 x 16 x 5 cm.
Materiaal Chroom, Glas, Hout, Noten / Mahonie
Merk Dennis Dingens
Garantie 2 jaar
Referentienummer K28NO