Mondaine Classic, M669.30008.11SBO

Bestel online dit unisex horloge van Mondaine uit de Classic collectie op onze webshop. Het stijlvolle horloge met het referentienummer M669.30008.11SBO beschikt over een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke is gemonteerd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer en de zwarte indexen wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een zwarte horlogeband van hoogwaardig kalfsleer gemonteerd, welke afgewerkt wordt met een gespsluiting.Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, zodat naast de tijd ook de juiste datum vanaf de wijzerplaat te lezen is. Daarnaast heeft het horloge een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een vlak gehard mineraalglas. Door het unisex design is het horloge door zowel een man als vrouw te dragen. Het horloge heeft een ultra plat horlogeglas, waardoor het moeiteloos onder ieder overhemd of blouse valt.Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.Lees meer
Artikelnummer
011437016
189,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit unisex horloge van Mondaine uit de Classic collectie op onze webshop. Het stijlvolle horloge met het referentienummer M669.30008.11SBO beschikt over een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke is gemonteerd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer en de zwarte indexen wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een zwarte horlogeband van hoogwaardig kalfsleer gemonteerd, welke afgewerkt wordt met een gespsluiting.

Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, zodat naast de tijd ook de juiste datum vanaf de wijzerplaat te lezen is. Daarnaast heeft het horloge een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een vlak gehard mineraalglas. Door het unisex design is het horloge door zowel een man als vrouw te dragen. Het horloge heeft een ultra plat horlogeglas, waardoor het moeiteloos onder ieder overhemd of blouse valt.

Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.

Productspecificaties
Merk collectie Classic
Kastdiameter 33,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Mondaine
Type horloge Analoog
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer M669.30008.11SBO