Mondaine Classic, M660.30314.16SBB

Online kunt u dit designhorloge van Mondaine uit de Classic collectie op onze webshop bestellen. Het unisex horloge met het referentienummer M660.30314.16SBB is uitgerust met een Zwitsers Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt op een eenvoudige witte wijzerplaat weergegeven, waar op een rustige manier de tijd afleesbaar is. De zwarte band van het horloge is van hoogwaardig kalfsleer en is gemonteerd aan de ronde horlogekast, welke afgewerkt is met een metalen doornsluiting. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak gehard mineraalglas. Door het unisex design is het horloge door zowel een man als vrouw te dragen. Door het tijdloze design is het horloge voor langere tijd door te dragen en kan goed onder een overhemd of blouse, door de platte horlogekast.Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine. Lees meer
Artikelnummer
011447776
219,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit designhorloge van Mondaine uit de Classic collectie op onze webshop bestellen. Het unisex horloge met het referentienummer M660.30314.16SBB is uitgerust met een Zwitsers Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt op een eenvoudige witte wijzerplaat weergegeven, waar op een rustige manier de tijd afleesbaar is. De zwarte band van het horloge is van hoogwaardig kalfsleer en is gemonteerd aan de ronde horlogekast, welke afgewerkt is met een metalen doornsluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak gehard mineraalglas. Door het unisex design is het horloge door zowel een man als vrouw te dragen. Door het tijdloze design is het horloge voor langere tijd door te dragen en kan goed onder een overhemd of blouse, door de platte horlogekast.

Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.

Productspecificaties
Merk collectie Classic
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Mondaine
Type horloge Analoog
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer M660.30314.16SBB