Mondaine Evo, M658.30300.14SBB

Dit designhorloge van Mondaine uit de Evo collectie is online te bestellen op onze webshop. Het dameshorloge met het referentienummer M658.30300.14SBB is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve horlogekast. Op de zwarte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer, de witte wijzers en indexen wordt de analoge tijd weergegeven. De zwarte band van het horloge is van hoogwaardig kalfsleer en is gemonteerd aan de ronde horlogekast, welke omsloten wordt door de metalen gespsluiting.Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak kristallen saffierglas. Het horloge heeft een ultra plat horlogeglas, waardoor het moeiteloos onder iedere outfit valt.Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.Lees meer
Artikelnummer
011474769
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit designhorloge van Mondaine uit de Evo collectie is online te bestellen op onze webshop. Het dameshorloge met het referentienummer M658.30300.14SBB is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve horlogekast. Op de zwarte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer, de witte wijzers en indexen wordt de analoge tijd weergegeven. De zwarte band van het horloge is van hoogwaardig kalfsleer en is gemonteerd aan de ronde horlogekast, welke omsloten wordt door de metalen gespsluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak kristallen saffierglas. Het horloge heeft een ultra plat horlogeglas, waardoor het moeiteloos onder iedere outfit valt.

Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.

Productspecificaties
Merk collectie Evo
Kastdiameter 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Mondaine
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer M658.30300.14SBB