Mondaine Evo2, MSE.26110.SM

Online kunt u dit stijlvolle dameshorloge van Mondaine uit de Evo2 collectie op onze webshop bestellen. Het horloge met het referentienummer MSE.26110.SM is uitgevoerd met een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer en de zwarte indexen wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 26 mm. is een fijne edelstalen Milanese horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting.Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterdruppels en andere kleine stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak kristallen saffierglas en een matte licht gebolde horlogekast. Door het tijdloze design kan het horloge voor langere tijd gedragen worden en is het horloge passend voor elke gelegenheid. Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine. Lees meer
Artikelnummer
011489877
279,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit stijlvolle dameshorloge van Mondaine uit de Evo2 collectie op onze webshop bestellen. Het horloge met het referentienummer MSE.26110.SM is uitgevoerd met een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast. Op een witte wijzerplaat met de kenmerkende rode secondewijzer en de zwarte indexen wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 26 mm. is een fijne edelstalen Milanese horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterdruppels en andere kleine stofjes. Het uurwerk is voorzien van een vlak kristallen saffierglas en een matte licht gebolde horlogekast. Door het tijdloze design kan het horloge voor langere tijd gedragen worden en is het horloge passend voor elke gelegenheid.

Mondaine horloges hebben het ontwerp van een Zwitserse stationsklok. Hans Hilfiker, een Zwitserse ingenieur die in dienst van de federale Zwitserse spoorwegen was, ontwierp in 1944 de eerste klok en is hierna wereldberoemd geworden met zijn horloges. Het eenvoudige ontwerp, de duidelijke afleesbaarheid en de beroemde rode secondewijzer met het bolletje hebben de Mondaine horloges uniek gemaakt en zijn over de hele wereld te verkrijgen. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design. Mondaine is het enige merk dat de pay-off 'Official Swiss Railways Watch' mag gebruiken. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Mondaine.

Productspecificaties
Kast breedte 260,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Mondaine
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer MSE.26110.SM