MVMT Coronada, 28000005-D

Bestel dit MVMT dameshorloge uit de Coronada collectie online op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 28000005-D beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast gemonteerd, voorzien van een geelgouden PVD laag. De tijd is op analoge wijze van de zwarte wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers af te lezen. De edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 32 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting met daarop het MVMT logo. Het uurwerk met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een subtiel rond datumvenster, waar de juiste datum wordt weergegeven. In combinatie met de vormgeving is dit dameshorloge een modieus en sportief horloge die goed met verschillende outfits gecombineerd kan worden.Het jonge horlogemerk MVMT is in 2013 opgericht en staat voor het woord 'movement'. Door social media is het merk wereldwijd gegroeid en inmiddels zijn al ruim 1,5 miljoen mensen eigenaar van een luxe MVMT horloge. De horloges zijn strak vormgegeven en de ontwerpen zijn functioneel en tevens minimalistisch vormgegeven. De horloges zijn innovatief en tegelijk ook betaalbaar. De horloges zijn bij veel verschillende outfits te combineren en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk MVMT. Lees meer
Artikelnummer
011496004
Merk
Special Price 98,00 Regular Price 140,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel dit MVMT dameshorloge uit de Coronada collectie online op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 28000005-D beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast gemonteerd, voorzien van een geelgouden PVD laag. De tijd is op analoge wijze van de zwarte wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers af te lezen. De edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 32 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting met daarop het MVMT logo.

Het uurwerk met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een subtiel rond datumvenster, waar de juiste datum wordt weergegeven. In combinatie met de vormgeving is dit dameshorloge een modieus en sportief horloge die goed met verschillende outfits gecombineerd kan worden.

Het jonge horlogemerk MVMT is in 2013 opgericht en staat voor het woord 'movement'. Door social media is het merk wereldwijd gegroeid en inmiddels zijn al ruim 1,5 miljoen mensen eigenaar van een luxe MVMT horloge. De horloges zijn strak vormgegeven en de ontwerpen zijn functioneel en tevens minimalistisch vormgegeven. De horloges zijn innovatief en tegelijk ook betaalbaar. De horloges zijn bij veel verschillende outfits te combineren en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk MVMT.

Productspecificaties
Kast breedte 32,00 mm
Merk collectie Coronada
Geslacht Vrouw
Merk MVMT
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Edelstaal, Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 28000005-D