MVMT Voyager, CBX-VYGSLATE

Bestel dit MVMT herenhorloge uit de Voyager collectie online op onze webshop. Het horloge met het referentienummer CBX-VYGSLATE beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast met zwarte coating gemonteerd. De tijd is op analoge wijze van de zwarte wijzerplaat af te lezen. De edelstalen Milanese horlogeband met zwarte coating is bevestigd aan de ronde horlogekast van 42 mm., welke voorzien is van een haaksluiting met daarop het MVMT logo. Tevens ontvangt u bij aankoop van dit horloge GRATIS een nylon-horlogeband. Het uurwerk met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. In combinatie met de vormgeving is dit herenhorloge een modieus en sportief horloge die goed zal matchen bij uw pak of bij een andere outfit.Het jonge horlogemerk MVMT is in 2013 opgericht en staat voor het woord 'movement'. Door social media is het merk wereldwijd gegroeid en inmiddels zijn al ruim 1,5 miljoen mensen eigenaar van een luxe MVMT horloge. De horloges zijn strak vormgegeven en de ontwerpen zijn functioneel en tevens minimalistisch vormgegeven. De horloges zijn innovatief en tegelijk ook betaalbaar. De horloges zijn bij veel verschillende outfits te combineren en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk MVMT. Lees meer
Artikelnummer
011489854
Merk
Special Price 108,50 Regular Price 155,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel dit MVMT herenhorloge uit de Voyager collectie online op onze webshop. Het horloge met het referentienummer CBX-VYGSLATE beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast met zwarte coating gemonteerd. De tijd is op analoge wijze van de zwarte wijzerplaat af te lezen. De edelstalen Milanese horlogeband met zwarte coating is bevestigd aan de ronde horlogekast van 42 mm., welke voorzien is van een haaksluiting met daarop het MVMT logo. Tevens ontvangt u bij aankoop van dit horloge GRATIS een nylon-horlogeband.

Het uurwerk met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. In combinatie met de vormgeving is dit herenhorloge een modieus en sportief horloge die goed zal matchen bij uw pak of bij een andere outfit.

Het jonge horlogemerk MVMT is in 2013 opgericht en staat voor het woord 'movement'. Door social media is het merk wereldwijd gegroeid en inmiddels zijn al ruim 1,5 miljoen mensen eigenaar van een luxe MVMT horloge. De horloges zijn strak vormgegeven en de ontwerpen zijn functioneel en tevens minimalistisch vormgegeven. De horloges zijn innovatief en tegelijk ook betaalbaar. De horloges zijn bij veel verschillende outfits te combineren en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk MVMT.

Productspecificaties
Merk collectie Classic Black
Geslacht Man
Materiaal Edelstaal
Merk MVMT
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer CBX-VYGSLATE