NOL zilveren ring met geelgouden inleg, AG13189.9

Een zilveren slagring van het unieke sieradenmerk NOL, welke met de hand is gesmeed. De zilveren ring is op het smalle gedeelte uitgevoerd met een 14 karaats gouden inleg. Het gouden gedeelte is gematteerd afgewerkt. Bijpassend bij de ring is ook een spang, armband en oorknoppen verkrijgbaar. Afmetingen: breedte 9 - 2,8 mm. NOL staat als 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. Ieder sieraad van NOL wordt met aandacht, passie en vakmanschap door Jean Jaques Smeijsters en team vervaardigd. Naar uw wensen en pasvorm wordt een handgemaakt sieraad gecre?erd. Ringmaat: 55. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt bestellen. Lees meer
Artikelnummer
011472141
263,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren slagring van het unieke sieradenmerk NOL, welke met de hand is gesmeed. De zilveren ring is op het smalle gedeelte uitgevoerd met een 14 karaats gouden inleg. Het gouden gedeelte is gematteerd afgewerkt. Bijpassend bij de ring is ook een spang, armband en oorknoppen verkrijgbaar. Afmetingen: breedte 9 - 2,8 mm.

NOL staat als 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. Ieder sieraad van NOL wordt met aandacht, passie en vakmanschap door Jean Jaques Smeijsters en team vervaardigd. Naar uw wensen en pasvorm wordt een handgemaakt sieraad gecre?erd.

Ringmaat: 55. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt bestellen.

Productspecificaties
Gewicht 6,10 gr.
Kleuren Geelgoud
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud, Zilver
Merk Nol Coopmans
Materiaal Kleur Geelgoud
Garantie 1 jaar
Referentienummer AG13189.9