Notenhouten Jeka bakregulateur met Bim Bam slagwerk, R85

Een notenhouten bakregulateur met een kwaliteits Duits uurwerk. De Jeka regulateur is voorzien van een 8-daags mechanisch uurwerk met veeropwinding en een mooi Bim Bam slagwerk. Het slagwerk slaat op het hele uur het aantal uren en op het halve uur éénmaal. Het slagwerk is met een hendel eenvoudig uit te schakelen. De regulateur heeft een chromen wijzerplaat met zwarte Arabische cijfers welke is bevestigd in een messing rand. De messing slinger is voorzien van een laklaag, waardoor de kleur mooi blijft. Het deurtje van de bakregulateur is voorzien van een glazen ruitje met spijltjes. Het facet geslepen glas zorgt voor een extra mooie uitstraling. De boven- en onderzijde zijn afgewerkt zoals de meeste bakregulateurs. Een mooie strakke bovenzijde en een getrapt consolelement aan de onderzijde. Afmeting: 76 x 36 x 17 cm. De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.Lees meer
Artikelnummer
011469542
Merk
Adviesprijs
549,-
469,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een notenhouten bakregulateur met een kwaliteits Duits uurwerk. De Jeka regulateur is voorzien van een 8-daags mechanisch uurwerk met veeropwinding en een mooi Bim Bam slagwerk. Het slagwerk slaat op het hele uur het aantal uren en op het halve uur éénmaal. Het slagwerk is met een hendel eenvoudig uit te schakelen. De regulateur heeft een chromen wijzerplaat met zwarte Arabische cijfers welke is bevestigd in een messing rand. De messing slinger is voorzien van een laklaag, waardoor de kleur mooi blijft. Het deurtje van de bakregulateur is voorzien van een glazen ruitje met spijltjes. Het facet geslepen glas zorgt voor een extra mooie uitstraling. De boven- en onderzijde zijn afgewerkt zoals de meeste bakregulateurs. Een mooie strakke bovenzijde en een getrapt consolelement aan de onderzijde.

Afmeting: 76 x 36 x 17 cm.

De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.

Productspecificaties
Type mechanisme Mechanisch uurwerk, Bim bam
Afmetingen 76 x 36 x 17 cm.
Materiaal Chroom, Glas, Hout, Messing / Koper, Noten / Mahonie
Merk Jeka
Garantie 2 jaar
Referentienummer R85