Pequignet Ranelagh, 4900433

Dit herenhorloge van Pequignet uit de Moorea Ranelagh collectie is online te bestellen in onze webshop. Het model met het referentienummer 4900433 is uitgevoerd met een Frans automatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 40 uur, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast waar middels de streepaanduiding de analoge tijd op een zilverkleurige wijzerplaat wordt weergeven. Aan de edelstalen horlogekast zit een metalen horlogeband welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen. Het Franse uurwerk is voorzien van een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het automatische uurwerk maximale bescherming geniet tegen water en stof. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een must zal zijn. De grootte van de wijzers en indexen zorgt voor een duidelijke leesbaarheid van de tijd en is in combinatie met de vormgeving een modieus horloge die goed zal matchen bij uw pak of bij een andere outfit.Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.Lees meer
Artikelnummer
011459654
950,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Pequignet uit de Moorea Ranelagh collectie is online te bestellen in onze webshop. Het model met het referentienummer 4900433 is uitgevoerd met een Frans automatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 40 uur, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast waar middels de streepaanduiding de analoge tijd op een zilverkleurige wijzerplaat wordt weergeven. Aan de edelstalen horlogekast zit een metalen horlogeband welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.

Het Franse uurwerk is voorzien van een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het automatische uurwerk maximale bescherming geniet tegen water en stof. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een must zal zijn. De grootte van de wijzers en indexen zorgt voor een duidelijke leesbaarheid van de tijd en is in combinatie met de vormgeving een modieus horloge die goed zal matchen bij uw pak of bij een andere outfit.

Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.

Productspecificaties
Merk collectie Moorea Ranelagh
Kastdiameter 44,00 mm
Geslacht Man
Merk Pequignet
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 4900433