Pequignet Trocadero , 2015508CR

Dit Pequignet dameshorloge uit de Moorea Trocadero collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 2015508CR is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een roségouden PVD lunette. Op de parelmoer wijzerplaat is de analoge tijd af te lezen die middels diamanten van 0,02 ct. en Romeinse cijfers worden weergegeven. Aan de edelstalen horlogekast zit een bicolor horlogeband bestaande uit edelstaal en roségouden schakels, welke voorzien is van een vouwsluiting. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kraswerend en ontspiegelt saffierglas. De strakke afwerking van het horloge zorgt in combinatie met de diamanten voor een stijlvol dameshorloge, wat kenmerkend is aan de Moorea Trocadero collectie. De modellen worden gekenmerkt door de vrouwelijke elegante lijnen van de kast, die naadloos overvloeien in de horlogebanden van de horloges.Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet. Lees meer
Artikelnummer
011454606
1.000,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Pequignet dameshorloge uit de Moorea Trocadero collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 2015508CR is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een roségouden PVD lunette. Op de parelmoer wijzerplaat is de analoge tijd af te lezen die middels diamanten van 0,02 ct. en Romeinse cijfers worden weergegeven. Aan de edelstalen horlogekast zit een bicolor horlogeband bestaande uit edelstaal en roségouden schakels, welke voorzien is van een vouwsluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kraswerend en ontspiegelt saffierglas. De strakke afwerking van het horloge zorgt in combinatie met de diamanten voor een stijlvol dameshorloge, wat kenmerkend is aan de Moorea Trocadero collectie. De modellen worden gekenmerkt door de vrouwelijke elegante lijnen van de kast, die naadloos overvloeien in de horlogebanden van de horloges.

Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.

Productspecificaties
Merk collectie Moorea Trocadero
Kastdiameter 32,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Pequignet
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal, Gold plated Rosé / Rosé plated (PVD)
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Edelsteen Diamant
Garantie 2 jaar
Referentienummer 2015508CR