Pequignet Vintage, 7709313

Een prachtig dameshorloge van Pequignet uit de Moorea Vintage collectie die online te bestellen is op onze webshop. Het model met het referentienummer 7709313 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met op de lunette Romeinse cijfers. Op een witte wijzerplaat wordt de analoge tijd middels fijne strakke wijzers en indexen weergegeven. Aan de edelstalen horlogekast is een horlogeband met de typische Moorea-schakels vervaardigd, voorzien van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, waar naast de tijd ook de juiste datum te zien is. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en een geschroefde achterdeksel. Kenmerkend aan de Moorea Vintage lijn zijn de bijzondere schakels die door Emile Pequignet zelf zijn ontworpen. De schakels met de kenmerkende bandaanzet bepalen de stijl die tijdloos en eigentijds is.Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet. Lees meer
Artikelnummer
011123856
1.095,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtig dameshorloge van Pequignet uit de Moorea Vintage collectie die online te bestellen is op onze webshop. Het model met het referentienummer 7709313 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met op de lunette Romeinse cijfers. Op een witte wijzerplaat wordt de analoge tijd middels fijne strakke wijzers en indexen weergegeven. Aan de edelstalen horlogekast is een horlogeband met de typische Moorea-schakels vervaardigd, voorzien van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.

Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, waar naast de tijd ook de juiste datum te zien is. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en een geschroefde achterdeksel. Kenmerkend aan de Moorea Vintage lijn zijn de bijzondere schakels die door Emile Pequignet zelf zijn ontworpen. De schakels met de kenmerkende bandaanzet bepalen de stijl die tijdloos en eigentijds is.

Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.

Productspecificaties
Merk collectie Moorea Vintage
Kastdiameter 24,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Pequignet
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 7709313