Pequignet Vintage, 4350437

Dit herenhorloge van Pequignet uit de Moorea Vintage collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 4350437 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden, waardoor het uurwerk een gangreserve van 40 uur opbouwt. Het Zwitserse ETA 2894 uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een lunette, voorzien van Romeinse cijfers. De tijd wordt weergegeven op een zilverkleurige wijzerplaat, waar de juiste tijd op analoge wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen horlogeband met de bekende Moorea-schakels gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. De zijkant van deze kast is afgewerkt met de kroon en drukknoppen welke zijn voorzien van blauw saffiertjes, wat helemaal past bij dit horloge met een retro uitstraling. Het uurwerk in de ronde kast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren vanaf te lezen zijn. Het horloge met een kristallen saffierglas is 10 ATM (100 meter) waterdicht, waardoor het zeer goed bestand is tegen water en stof. Kenmerkend aan de Moorea Vintage lijn zijn de bijzondere designs en de grote horlogekasten met de Romeinse cijfers op de lunette. Tevens is aan de achterzijde van de horlogekast het automatische uurwerk te bewonderen, wat een speciaal effect geeft aan het herenhorloge.Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.Lees meer
Artikelnummer
011436732
2.900,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Pequignet uit de Moorea Vintage collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 4350437 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden, waardoor het uurwerk een gangreserve van 40 uur opbouwt. Het Zwitserse ETA 2894 uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een lunette, voorzien van Romeinse cijfers. De tijd wordt weergegeven op een zilverkleurige wijzerplaat, waar de juiste tijd op analoge wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen horlogeband met de bekende Moorea-schakels gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. De zijkant van deze kast is afgewerkt met de kroon en drukknoppen welke zijn voorzien van blauw saffiertjes, wat helemaal past bij dit horloge met een retro uitstraling.

Het uurwerk in de ronde kast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren vanaf te lezen zijn. Het horloge met een kristallen saffierglas is 10 ATM (100 meter) waterdicht, waardoor het zeer goed bestand is tegen water en stof. Kenmerkend aan de Moorea Vintage lijn zijn de bijzondere designs en de grote horlogekasten met de Romeinse cijfers op de lunette. Tevens is aan de achterzijde van de horlogekast het automatische uurwerk te bewonderen, wat een speciaal effect geeft aan het herenhorloge.

Het Franse merk Pequignet heeft een rijke historie opgebouwd in Europa. Het atelier is gevestigd in Frankrijk aan de grens met Zwitserland en voldoet aan dezelfde eisen als de Zwitserse kalibers. De horloges en sieraden zijn bekend van de Moorea-schakels die ontworpen zijn door de oprichter Emile Pequignet. Dit schakelmotief bestaat uit een combinatie van rechthoekige schakels met ovale delen en wordt in een enkele of meerdelige rij verwerkt en vormt een belangrijk onderdeel binnen de collectie. Het horlogehuis heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling waarin uurwerken, zoals het eigen Calibre Royale-uurwerk zijn ontworpen. Het predicaat Manufacture dat alleen toegekend wordt aan de absolute top op het gebied van horlogemakers is dan ook meer dan verdiend en benadrukt de kwaliteit, elegantie en detaillering van het merk. Het oorspronkelijke land van de fijne uurwerken is Frankrijk, waar Pequignet de blijvende herinnering aan is. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pequignet.

Productspecificaties
Merk collectie Moorea Vintage
Kastdiameter 42,00 mm
Geslacht Man
Merk Pequignet
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer 4350437