Prisma Kids, CW.325

Bestel online dit Prisma kinderhorloge uit de Kids collectie op onze webshop www.horlogehuis.nl. Het horloge met het referentienummer CW.325 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de lichtroze wijzerplaat met grijze Arabische cijfers te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 27 mm. is een donkergrijze canvas horlogeband met bloemetjes bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.Het Prisma horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor waterspetters verdragen die vrij komen met handen wassen. De afwerking van dit horloge zorgt voor een leuk en vrolijk kindermodel, welke met veel plezier te dragen is.Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. De horlogelijn heeft een veelzijdige en actuele collectie. Het merk brengt horloges op de markt die in het tijdsbeeld passen. Casual horloges, maar ook luxueuze horloges zijn verkrijgbaar bij Prisma. Een Prisma is meer dan een tijdsweergave. Het gaat om een goed design en het verhaal achter het horloge. De passie van Prisma is dan ook om simpele, eerlijke en betrouwbare horloges te produceren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Prisma. Lees meer
Artikelnummer
011474217
Merk
39,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Prisma kinderhorloge uit de Kids collectie op onze webshop www.horlogehuis.nl. Het horloge met het referentienummer CW.325 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de lichtroze wijzerplaat met grijze Arabische cijfers te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 27 mm. is een donkergrijze canvas horlogeband met bloemetjes bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het Prisma horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor waterspetters verdragen die vrij komen met handen wassen. De afwerking van dit horloge zorgt voor een leuk en vrolijk kindermodel, welke met veel plezier te dragen is.

Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. De horlogelijn heeft een veelzijdige en actuele collectie. Het merk brengt horloges op de markt die in het tijdsbeeld passen. Casual horloges, maar ook luxueuze horloges zijn verkrijgbaar bij Prisma. Een Prisma is meer dan een tijdsweergave. Het gaat om een goed design en het verhaal achter het horloge. De passie van Prisma is dan ook om simpele, eerlijke en betrouwbare horloges te produceren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Prisma.

Productspecificaties
Merk collectie Kids
Kastdiameter 27,00 mm
Geslacht Kinderen
Merk Prisma
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Canvas
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Grijs
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Roze
Garantie 2 jaar
Referentienummer CW.325