Pulsar herenhorloge, T162-X088

Dit herenhorloge van Pulsar is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer T162-X088 beschikt over een kwalitatief Japans Quartz-uurwerk. Het uurwerk is gemonteerd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast en is voorzien van een zilverkleurige wijzerplaat waar de analoge tijd worden aangegeven. Aan de tonneau-vormige horlogekast is een geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster tussen bij de 3-uurs positie en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden en minuten. Tevens is het horloge uitgerust met een alarm-functie, waar het alarm éénmalig afgaat op de ingestelde tijd binnen de komende 12 uur. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen en krijgt hierdoor tegelijk een sportieve uitstraling. Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.Lees meer
Artikelnummer
011469354
Merk
Special Price 97,50 Regular Price 195,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Pulsar is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer T162-X088 beschikt over een kwalitatief Japans Quartz-uurwerk. Het uurwerk is gemonteerd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast en is voorzien van een zilverkleurige wijzerplaat waar de analoge tijd worden aangegeven. Aan de tonneau-vormige horlogekast is een geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.

Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster tussen bij de 3-uurs positie en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden en minuten. Tevens is het horloge uitgerust met een alarm-functie, waar het alarm éénmalig afgaat op de ingestelde tijd binnen de komende 12 uur. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen en krijgt hierdoor tegelijk een sportieve uitstraling.

Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.

Productspecificaties
Kastdiameter 45,00 mm
Geslacht Man
Merk Pulsar
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Tonneau
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Alarm, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer T162-X088