Pulsar Sportief, PX3091X1

Online kunt u dit Pulsar herenhorloge uit de Sportief collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer PX3091X1 beschikt over een Japans Solar kaliber uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Op de blauwe wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven middels de wijzers en streepaanduidingen/cijfers. De blauwe lederen horlogeband met geel stiksel is gemonteerd aan de ronde edelstalen horlogekast, welke met elkaar worden omsloten door de metalen gespsluiting.Het sportieve model met een blauwe lunette is uitgerust met een datumvenster. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed tegen water en andere stoffen kan. Door de vormgeving krijgt het herenmodel een bijzonder mooi design, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.Lees meer
Artikelnummer
011470496
Merk
Special Price 111,20 Regular Price 139,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit Pulsar herenhorloge uit de Sportief collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer PX3091X1 beschikt over een Japans Solar kaliber uurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden door alle soorten licht. Deze energie wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij en heeft een energiereserve van 6 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Op de blauwe wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven middels de wijzers en streepaanduidingen/cijfers. De blauwe lederen horlogeband met geel stiksel is gemonteerd aan de ronde edelstalen horlogekast, welke met elkaar worden omsloten door de metalen gespsluiting.

Het sportieve model met een blauwe lunette is uitgerust met een datumvenster. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed tegen water en andere stoffen kan. Door de vormgeving krijgt het herenmodel een bijzonder mooi design, welke met veel plezier gedragen kan worden bij diverse gelegenheden.

Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.

Productspecificaties
Merk collectie Sportief
Kastdiameter 43,00 mm
Geslacht Man
Merk Pulsar
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Blauw
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Solar
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer PX3091X1