QLOCKTWO CLASSIC CREATOR GOLD, QT4NLGD

Deze moderne QLOCKTWO klok doet u vanaf nu anders naar de tijd kijken. Dit gouden model, de QLOCKTWO CLASSIC CREATOR GOLD, zal u de tijd op geheel vernieuwde wijze in letters weergeven. Eenmaal opgemerkt lijkt het onmogelijk om het oog ervan af te houden. De frontplaat van de GOLD edition is gemaakt van metaal met bladgoud en heeft een bijzondere uitstraling. Het frontpaneel met LED-verlichting verlichte woorden is verkrijgbaar in meer dan 20 talen en is eenvoudig te verwisselen. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten, terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Het uurwerk nu ook is voorzien van een 24-uurs tijdsgeheugen in geval van stroomuitval. Tevens kunt u de tijd instellen via uw iPhone met een app die gratis is te downloaden in de AppStore. Deze moderne klok van de ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk is voorzien van een frontpaneel die magnetisch vastzit aan het frame. Het frontpaneel is dus eenvoudig afneembaar en kan naar wens in iedere kleur of taal worden veranderd. In het houten achterpaneel is het uurwerk verwerkt, die met een bijgeleverde kabel aangesloten moet worden aan het stopcontact.De QLOCKTWO klok wordt geleverd met montagemateriaal voor aan de wand. Ook worden er transparante klosjes meegeleverd, waardoor het mogelijk is om de klok op een tafel op meubel te plaatsen. Tevens ontvangt u ook een luxe doos met hierin de gebruiksaanwijzing, handschoenen, wandhouder, fixeerschroef, diverse USB-kabels, USB-adapter, koppeling voor het elektriciteitsnet, verdeeldoos, microvezel reinigingdoekje en een sjabloon voor de wandmontage. Dit maakt de montage eenvoudig en overzichtelijk. De klok zal standaard worden geleverd met een witte kabel. U kunt ook kiezen voor onze gratis bezorgservice in Nederland of België.Afmeting: 45 x 45 x 2 cm. Lees meer
Artikelnummer
011469099
Merk
3.540,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Deze moderne QLOCKTWO klok doet u vanaf nu anders naar de tijd kijken. Dit gouden model, de QLOCKTWO CLASSIC CREATOR GOLD, zal u de tijd op geheel vernieuwde wijze in letters weergeven. Eenmaal opgemerkt lijkt het onmogelijk om het oog ervan af te houden. De frontplaat van de GOLD edition is gemaakt van metaal met bladgoud en heeft een bijzondere uitstraling. Het frontpaneel met LED-verlichting verlichte woorden is verkrijgbaar in meer dan 20 talen en is eenvoudig te verwisselen. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten, terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Het uurwerk nu ook is voorzien van een 24-uurs tijdsgeheugen in geval van stroomuitval. Tevens kunt u de tijd instellen via uw iPhone met een app die gratis is te downloaden in de AppStore.

Deze moderne klok van de ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk is voorzien van een frontpaneel die magnetisch vastzit aan het frame. Het frontpaneel is dus eenvoudig afneembaar en kan naar wens in iedere kleur of taal worden veranderd. In het houten achterpaneel is het uurwerk verwerkt, die met een bijgeleverde kabel aangesloten moet worden aan het stopcontact.

De QLOCKTWO klok wordt geleverd met montagemateriaal voor aan de wand. Ook worden er transparante klosjes meegeleverd, waardoor het mogelijk is om de klok op een tafel op meubel te plaatsen. Tevens ontvangt u ook een luxe doos met hierin de gebruiksaanwijzing, handschoenen, wandhouder, fixeerschroef, diverse USB-kabels, USB-adapter, koppeling voor het elektriciteitsnet, verdeeldoos, microvezel reinigingdoekje en een sjabloon voor de wandmontage. Dit maakt de montage eenvoudig en overzichtelijk. De klok zal standaard worden geleverd met een witte kabel. U kunt ook kiezen voor onze gratis bezorgservice in Nederland of België.

Afmeting: 45 x 45 x 2 cm.

Productspecificaties
Klok stijl Modern
Merk collectie Classic: 45 x 45 cm.
Afmetingen 45 x 45 x 2 cm.
Materiaal RVS, Verguld
Merk QLOCKTWO
Garantie 2 jaar
Referentienummer QT4NLGD