QLOCKTWO FINE STEEL, W3NLBRMBR1

Dit QLOCKTWO FINE STEEL unisex horloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer QW35NL3BRBMBRN laat u op een bijzondere wijze de tijd aflezen. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat wordt de tijd aangegeven in letters in plaats van de combinatie van cijfers en wijzers. De Nederlandse tijd wordt weergegeven wanneer u op de drukknop aan de zijkant van de horlogekast drukt. Wanneer u het knopje aan de zijkant van de horlogekast tweemaal indrukt wordt de datum weergegeven en als u de knop ingedrukt blijft houden, kunt u de seconden aflezen.Het horloge geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten weergegeven. Deze zijn te zien tussen de letters en de namen van de ontwerpers, welke Biegert & Funk zijn. Het uurwerk is geplaatst in een geborstelde horlogekast van roestvrij staal. Aan de horlogekast is een Milanese horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting met daarop de namen van de ontwerpers. Het QLOCKTWO horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Bij aankoop van dit horloge ontvangt u een luxe doos, met hierin de gebruiksaanwijzing. Bij dit model is de tijd in het Nederlands af te lezen. Het hologe is ook te bestellen in de volgende talen: Italiaans, Frans, Spaans, Engels, Duits of Arabisch. Tevens is het model met een roségoudkleurige wijzerplaat te bestellen. Hierover kunt u contact met ons opnemen, zodat wij het horloge voor u kunnen bestellen.Afmeting horlogekast: 35 x 35 mm., breedte horlogeband: 24 mm.Door een sterke vriendschap tussen Marco Biegert en Andreas Funk en hun creativiteit is QLOCKTWO tot stand gekomen. De klokken en de horloges worden in Duitsland geproduceerd en zijn wereldwijd een succes. Met de ontwerpen hebben Biegert & Funk al verschillende prijzen gehaald, waaronder de iF Product Design Award, Red Dot Design Award en de Good Design Award. De polshorloges hebben een minimalistisch design en zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van QLOCKTWO. Lees meer
Artikelnummer
011468822
Merk
820,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 dagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit QLOCKTWO FINE STEEL unisex horloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer QW35NL3BRBMBRN laat u op een bijzondere wijze de tijd aflezen. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat wordt de tijd aangegeven in letters in plaats van de combinatie van cijfers en wijzers. De Nederlandse tijd wordt weergegeven wanneer u op de drukknop aan de zijkant van de horlogekast drukt. Wanneer u het knopje aan de zijkant van de horlogekast tweemaal indrukt wordt de datum weergegeven en als u de knop ingedrukt blijft houden, kunt u de seconden aflezen.

Het horloge geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten weergegeven. Deze zijn te zien tussen de letters en de namen van de ontwerpers, welke Biegert & Funk zijn. Het uurwerk is geplaatst in een geborstelde horlogekast van roestvrij staal. Aan de horlogekast is een Milanese horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting met daarop de namen van de ontwerpers. Het QLOCKTWO horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Bij aankoop van dit horloge ontvangt u een luxe doos, met hierin de gebruiksaanwijzing.

Bij dit model is de tijd in het Nederlands af te lezen. Het hologe is ook te bestellen in de volgende talen: Italiaans, Frans, Spaans, Engels, Duits of Arabisch. Tevens is het model met een roségoudkleurige wijzerplaat te bestellen. Hierover kunt u contact met ons opnemen, zodat wij het horloge voor u kunnen bestellen.

Afmeting horlogekast: 35 x 35 mm., breedte horlogeband: 24 mm.

Door een sterke vriendschap tussen Marco Biegert en Andreas Funk en hun creativiteit is QLOCKTWO tot stand gekomen. De klokken en de horloges worden in Duitsland geproduceerd en zijn wereldwijd een succes. Met de ontwerpen hebben Biegert & Funk al verschillende prijzen gehaald, waaronder de iF Product Design Award, Red Dot Design Award en de Good Design Award. De polshorloges hebben een minimalistisch design en zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van QLOCKTWO.

Productspecificaties
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk QLOCKTWO
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer W3NLBRMBR1