QLOCKTWO frontpaneel BLACK PEPPER, FCNLBLPC

Met dit losse frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO klok veranderen. Dit frontpaneel, BLACK PEPPER, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw klok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw klok. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen.Afmeting: 45 x 45 cm. LET OP: Het betreft alleen de front van de QLOCKTWO klok. De klok kunt u tevens in onze webshop bestellen. Lees meer
Artikelnummer
011469123
325,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Met dit losse frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO klok veranderen. Dit frontpaneel, BLACK PEPPER, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw klok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw klok. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

Afmeting: 45 x 45 cm.

LET OP: Het betreft alleen de front van de QLOCKTWO klok. De klok kunt u tevens in onze webshop bestellen.

Productspecificaties
Merk collectie Classic: 45 x 45 cm.
Afmetingen 45 x 45 cm.
Materiaal RVS
Merk QLOCKTWO
Garantie 2 jaar
Referentienummer FCNLBLPC
Bij aanschaf van dit product ontvangt u een December cadeaucheque t.w.v. 10% van het aankoopbedrag. De cadeaucheque kunt u inleveren bij de eerstvolgende bestelling in de periode tot 01-07-23.