QLOCKTWO frontpaneel CREATOR RUST, FTNLRT

Met dit frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO tafelklok veranderen. Dit frontpaneel, CREATOR RUST, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw tafelklok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw tafelklok. Elk frontpaneel van deze RUST versie is uniek door het handmatige procedé waarbij corrosie wordt opgewekt, waardoor roestoppervlakken worden gecreëerd. De unieke look die onstaat is binnen de archtitectuur bekend als Cortenstaal. Ieder RUST frontpaneel wordt met een laser gesigneerd en genummerd, waarmee het unieke proces wordt afgerond. Elke versie is dus in detail verschillend en wordt afgewerkt met een laklaag om de kleur en structuur te behouden. Afmeting: 13,5 x 13,5 cm. Lees meer
Artikelnummer
011477083
500,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Met dit frontpaneel kunt u de uitstraling van uw moderne QLOCKTWO tafelklok veranderen. Dit frontpaneel, CREATOR RUST, kunt u gemakkelijk verwisselen met het huidige frontpaneel van uw tafelklok. Door het frontpaneel zachtjes los te trekken laten de magneten los en kunt u makkelijk het nieuwe frontpaneel er weer op klikken. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen. Zo kunt u wisselen met de uitstraling van uw tafelklok.

Elk frontpaneel van deze RUST versie is uniek door het handmatige procedé waarbij corrosie wordt opgewekt, waardoor roestoppervlakken worden gecreëerd. De unieke look die onstaat is binnen de archtitectuur bekend als Cortenstaal. Ieder RUST frontpaneel wordt met een laser gesigneerd en genummerd, waarmee het unieke proces wordt afgerond. Elke versie is dus in detail verschillend en wordt afgewerkt met een laklaag om de kleur en structuur te behouden.

Afmeting: 13,5 x 13,5 cm.

Productspecificaties
Merk collectie Touch
Afmetingen 13,5 x 13,5 cm.
Materiaal RVS
Merk QLOCKTWO
Garantie 2 jaar
Referentienummer FTNLRT