QLOCKTWO GOLDEN WORDS, W5NLYGBRMYGBR1

Dit QLOCKTWO GOLDEN WORDS unisex horloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer W5NLYGBRMYGBR1 laat u op een bijzondere wijze de tijd aflezen. Vanaf de geelgoudkleurige wijzerplaat wordt de tijd aangegeven in letters in plaats van de combinatie van cijfers en wijzers. De Nederlandse tijd wordt weergegeven wanneer u op de drukknop aan de zijkant van de horlogekast drukt. Wanneer u het knopje aan de zijkant van de horlogekast tweemaal indrukt wordt de datum weergegeven en als u de knop ingedrukt blijft houden, kunt u de seconden aflezen. Het horloge geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten weergegeven. Deze zijn te zien tussen de letters en de namen van de ontwerpers, welke Biegert & Funk zijn. Het uurwerk is geplaatst in een geborstelde horlogekast van roestvrij staal, voorzien van PVD geelgouden coating. Aan de horlogekast is een geelgoudkleurige Milanese horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting met daarop de namen van de ontwerpers. Het QLOCKTWO horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Bij aankoop van dit horloge ontvangt u een luxe doos, met hierin de gebruiksaanwijzing.Bij dit model is de tijd in het Nederlands af te lezen. Het hologe is ook te bestellen in de volgende talen: Italiaans, Frans, Spaans, Engels, Duits of Arabisch.Afmeting horlogekast: 35 x 35 mm., breedte horlogeband: 24 mm.Door een sterke vriendschap tussen Marco Biegert en Andreas Funk en hun creativiteit is QLOCKTWO tot stand gekomen. De klokken en de horloges worden in Duitsland geproduceerd en zijn wereldwijd een succes. Met de ontwerpen hebben Biegert & Funk al verschillende prijzen gehaald, waaronder de iF Product Design Award, Red Dot Design Award en de Good Design Award. De polshorloges hebben een minimalistisch design en zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van QLOCKTWO.Lees meer
Artikelnummer
011477098
1.200,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit QLOCKTWO GOLDEN WORDS unisex horloge is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer W5NLYGBRMYGBR1 laat u op een bijzondere wijze de tijd aflezen. Vanaf de geelgoudkleurige wijzerplaat wordt de tijd aangegeven in letters in plaats van de combinatie van cijfers en wijzers. De Nederlandse tijd wordt weergegeven wanneer u op de drukknop aan de zijkant van de horlogekast drukt. Wanneer u het knopje aan de zijkant van de horlogekast tweemaal indrukt wordt de datum weergegeven en als u de knop ingedrukt blijft houden, kunt u de seconden aflezen.

Het horloge geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten weergegeven. Deze zijn te zien tussen de letters en de namen van de ontwerpers, welke Biegert & Funk zijn. Het uurwerk is geplaatst in een geborstelde horlogekast van roestvrij staal, voorzien van PVD geelgouden coating. Aan de horlogekast is een geelgoudkleurige Milanese horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting met daarop de namen van de ontwerpers. Het QLOCKTWO horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is uitgerust met een mineraalglas. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Bij aankoop van dit horloge ontvangt u een luxe doos, met hierin de gebruiksaanwijzing.

Bij dit model is de tijd in het Nederlands af te lezen. Het hologe is ook te bestellen in de volgende talen: Italiaans, Frans, Spaans, Engels, Duits of Arabisch.

Afmeting horlogekast: 35 x 35 mm., breedte horlogeband: 24 mm.

Door een sterke vriendschap tussen Marco Biegert en Andreas Funk en hun creativiteit is QLOCKTWO tot stand gekomen. De klokken en de horloges worden in Duitsland geproduceerd en zijn wereldwijd een succes. Met de ontwerpen hebben Biegert & Funk al verschillende prijzen gehaald, waaronder de iF Product Design Award, Red Dot Design Award en de Good Design Award. De polshorloges hebben een minimalistisch design en zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van QLOCKTWO.

Productspecificaties
Merk collectie Watch
Kastdiameter 350,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk QLOCKTWO
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Geelgoudkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer W5NLYGBRMYGBR1