QLOCKTWO textielkabel oranje, TQOR2

Een oranje luxe stroomkabel omwikkelt met katoen voor de QLOCKTWO klokken CLASSIC, TOUCH en LARGE. Het mooie van deze speciaal door Biegert en Funk ontworpen kabel is dat de kabel strak naar beneden hangt, wat een rustiger effect geeft dan de standaard meegeleverde kunststof kabels. Tevens is de 3,50 meter lange kabel voorzien van de juiste mini-USB aansluiting, waardoor deze eenvoudig zijn te gebruiken. Wanneer u op zoek bent naar een unieke finishing touch van uw QLOCKTWO klok, dan biedt deze luxe kabel de uitkomst. Lees meer
Artikelnummer
011469141
49,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een oranje luxe stroomkabel omwikkelt met katoen voor de QLOCKTWO klokken CLASSIC, TOUCH en LARGE. Het mooie van deze speciaal door Biegert en Funk ontworpen kabel is dat de kabel strak naar beneden hangt, wat een rustiger effect geeft dan de standaard meegeleverde kunststof kabels. Tevens is de 3,50 meter lange kabel voorzien van de juiste mini-USB aansluiting, waardoor deze eenvoudig zijn te gebruiken. Wanneer u op zoek bent naar een unieke finishing touch van uw QLOCKTWO klok, dan biedt deze luxe kabel de uitkomst.

Productspecificaties
Afmetingen 3,5 meter
Materiaal Nylon
Merk QLOCKTWO
Garantie 2 jaar
Referentienummer TQOR2