QLOCKTWO TOUCH DEEP BLACK, TB2NLSSBL

Deze moderne QLOCKTWO TOUCH tafelklok doet u vanaf nu anders naar de tijd kijken. Dit zwarte model, de QLOCKTWO TOUCH DEEP BLACK, is een schitterend model, waarbij de tijd letterlijk in woorden wordt weergegeven op het frontpaneel. De klok van de ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergegeven. Deze tafelklok kan tevens als wekker worden gebruikt, want deze kleinere modellen zijn voorzien van de handige wekkerfunctie. Deze wekkerfunctie is uitgevoerd met een snooze functie, welke zal worden geactiveerd door de klok aan de bovenzijde aan te raken. Het is daarnaast mogelijk om met ??n druk op de knop de lichtintensiteit aan te passen en in de nachtmodus te zetten. Het leuke van deze tafelklok is dat u de frontpanelen kunt verwisselen naar verschillende talen en kleuren, doordat de frontpanelen magnetisch vastzitten op de aluminium body. Door het uurwerk in te stellen op de juiste taal, past het uurwerk zijn functies heel gemakkelijk aan. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen. Bij de klok zit een metalen voetplaat met een magnetische verbinding, zodat de tafelklok eenvoudig kan worden neergezet. Tevens ontvangt u ook een luxe doos met hierin de gebruiksaanwijzing, handschoenen, wandhouder, fixeerschroef, diverse USB-kabels, USB-adapter, koppeling voor het elektriciteitsnet, verdeeldoos en een microvezel reinigingdoekje. Dit maakt de montage eenvoudig en overzichtelijk. De tafelklok wordt standaard geleverd met een witte kabel.Afmeting: 13,5 x 13,5 x 1,8 cm.Lees meer
Artikelnummer
011469112
995,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting
Als u kiest voor de betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving ontvangt u 5% korting. De korting wordt verrekend bij het kiezen van de juiste betaalmethode.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Deze moderne QLOCKTWO TOUCH tafelklok doet u vanaf nu anders naar de tijd kijken. Dit zwarte model, de QLOCKTWO TOUCH DEEP BLACK, is een schitterend model, waarbij de tijd letterlijk in woorden wordt weergegeven op het frontpaneel. De klok van de ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk geeft de tijd aan met een interval van vijf minuten op het LED display en de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergegeven. Deze tafelklok kan tevens als wekker worden gebruikt, want deze kleinere modellen zijn voorzien van de handige wekkerfunctie. Deze wekkerfunctie is uitgevoerd met een snooze functie, welke zal worden geactiveerd door de klok aan de bovenzijde aan te raken. Het is daarnaast mogelijk om met ??n druk op de knop de lichtintensiteit aan te passen en in de nachtmodus te zetten.

Het leuke van deze tafelklok is dat u de frontpanelen kunt verwisselen naar verschillende talen en kleuren, doordat de frontpanelen magnetisch vastzitten op de aluminium body. Door het uurwerk in te stellen op de juiste taal, past het uurwerk zijn functies heel gemakkelijk aan. Het frontpaneel is verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

Bij de klok zit een metalen voetplaat met een magnetische verbinding, zodat de tafelklok eenvoudig kan worden neergezet. Tevens ontvangt u ook een luxe doos met hierin de gebruiksaanwijzing, handschoenen, wandhouder, fixeerschroef, diverse USB-kabels, USB-adapter, koppeling voor het elektriciteitsnet, verdeeldoos en een microvezel reinigingdoekje. Dit maakt de montage eenvoudig en overzichtelijk. De tafelklok wordt standaard geleverd met een witte kabel.

Afmeting: 13,5 x 13,5 x 1,8 cm.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Kleuren Zwart
Merk collectie Touch
Type mechanisme Quartz-uurwerk
Afmetingen 13,5 x 13,5 cm.
Materiaal RVS
Merk QLOCKTWO
Functies Alarm
Garantie 2 jaar
Referentienummer TB2NLSSBL