Rabinovich zilveren Optimism ring met witte parel, wit en blauw topaas, 75503065-56

Een zilveren 'Optimism' ring van het Deense merk Rabinovich weke is opgebouwd uit drie zilveren draden. De ring 7553065 is voorzien van een witte parel, twee witte topaas steentjes en twee lichtblauwe topaasjes welke gezet zijn in zilveren gladomzettingen. Combineer de ring ook met de bijpassende ketting en oorhangers. Afmetingen: breedte: 10 x 5,5 mm., parel: 10 x 8 mm., blauwe topaas: 6 x 3 mm. en 3 mm., witte topaas: 2 en 3 mm. De ontwerpers Mario Rabinovich en Jette Poulsen hebben in 1990 het sieradenmerk Rabinovich opgericht. De liefde voor elkaar en de natuur bracht hen nieuwe inspiratie en zo ontstond vanaf een keukentafel in Denemarken het onderscheidende merk Rabinovich. Geïnspireerd door mode, cultuur, architectuur en muziek ontwerpen de twee designers de mooiste creaties. De sieraden worden gemaakt van 925 zilver, verguld zilver en zilver met gouden elementen. Afgewerkt worden de sieraden met verschillende edelstenen en parels. Diverse sieraden uit de collectie zijn geoxideerd waardoor het zilver een donkerdere uitstraling heeft. Een mooie bewerking die het sieraad extra diepte geeft. Elk sieraad wordt geleverd in een Rabinovich cadeauverpakking.Ringmaat: 56. In het opmerkingenveld kunt u aangeven op welke maat u de ring geleverd wilt hebben. Lees meer
Artikelnummer
011497646
219,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren 'Optimism' ring van het Deense merk Rabinovich weke is opgebouwd uit drie zilveren draden. De ring 7553065 is voorzien van een witte parel, twee witte topaas steentjes en twee lichtblauwe topaasjes welke gezet zijn in zilveren gladomzettingen. Combineer de ring ook met de bijpassende ketting en oorhangers. Afmetingen: breedte: 10 x 5,5 mm., parel: 10 x 8 mm., blauwe topaas: 6 x 3 mm. en 3 mm., witte topaas: 2 en 3 mm.

De ontwerpers Mario Rabinovich en Jette Poulsen hebben in 1990 het sieradenmerk Rabinovich opgericht. De liefde voor elkaar en de natuur bracht hen nieuwe inspiratie en zo ontstond vanaf een keukentafel in Denemarken het onderscheidende merk Rabinovich. Geïnspireerd door mode, cultuur, architectuur en muziek ontwerpen de twee designers de mooiste creaties. De sieraden worden gemaakt van 925 zilver, verguld zilver en zilver met gouden elementen. Afgewerkt worden de sieraden met verschillende edelstenen en parels. Diverse sieraden uit de collectie zijn geoxideerd waardoor het zilver een donkerdere uitstraling heeft. Een mooie bewerking die het sieraad extra diepte geeft. Elk sieraad wordt geleverd in een Rabinovich cadeauverpakking.

Ringmaat: 56. In het opmerkingenveld kunt u aangeven op welke maat u de ring geleverd wilt hebben.

Productspecificaties
Gewicht 7,00 gr.
Kleuren Blauw, Zilverkleurig, Wit
Afmetingen Ringmaat: 56
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Rabinovich
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Zoetwaterparels, Topaas
Garantie 2 jaar
Referentienummer 75503065-56
Maak de set compleet