Rado Centrix, R30160712

Dit dameshorloge van het merk Rado uit de collectie Centrix Automatic Diamonds is te bestellen op onze webshop www.horlogehuis.nl. Het verfijnde horloge met het referentienummer R30160712 heeft een Zwitsers automatisch topuurwerk en is vervaardigd in een hightech edelstalen horlogekast. Door polsbewegingen wordt de veer in het uurwerk aangedreven, waardoor er een gangreserve ontstaat. De analoge tijd wordt middels de wijzers weergegeven op een zwarte wijzerplaat, waar bij elke kwartiersaanduiding twee diamantjes zijn geplaatst. Tevens is de lunette volgezet met fonkelende diamanten, wat voor een prachtige schittering zorgt. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen schakelband met zwarte keramische schakels geplaatst. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting wat veilig en soepel draagt. Middels het datumvenster bij de 3-positie wordt ook de juiste datum weergegeven. Het damesmodel is 3 ATM (30 meter) waterdicht en is voorzien van een kristallen saffierglas. Het elegante dameshorloge van Rado straalt in zijn eenvoud en is vervaardigd met bijzondere details. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk te bewonderen is. De diamanten van totaal 0,232 ct. zorgen voor een elegant en stijlvol dameshorloge, welke met veel comfort gedragen kan worden.Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.Lees meer
Artikelnummer
011475909
Merk
4.100,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van het merk Rado uit de collectie Centrix Automatic Diamonds is te bestellen op onze webshop www.horlogehuis.nl. Het verfijnde horloge met het referentienummer R30160712 heeft een Zwitsers automatisch topuurwerk en is vervaardigd in een hightech edelstalen horlogekast. Door polsbewegingen wordt de veer in het uurwerk aangedreven, waardoor er een gangreserve ontstaat. De analoge tijd wordt middels de wijzers weergegeven op een zwarte wijzerplaat, waar bij elke kwartiersaanduiding twee diamantjes zijn geplaatst. Tevens is de lunette volgezet met fonkelende diamanten, wat voor een prachtige schittering zorgt. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen schakelband met zwarte keramische schakels geplaatst. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting wat veilig en soepel draagt.

Middels het datumvenster bij de 3-positie wordt ook de juiste datum weergegeven. Het damesmodel is 3 ATM (30 meter) waterdicht en is voorzien van een kristallen saffierglas. Het elegante dameshorloge van Rado straalt in zijn eenvoud en is vervaardigd met bijzondere details. De achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, waardoor het automatische uurwerk te bewonderen is. De diamanten van totaal 0,232 ct. zorgen voor een elegant en stijlvol dameshorloge, welke met veel comfort gedragen kan worden.

Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.

Productspecificaties
Merk collectie Centrix
Kastdiameter 28,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Rado
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Keramisch
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Edelsteen Diamant
Garantie 2 jaar
Referentienummer R30160712