Rado Centrix, R30181312

Dit Rado dames- of herenhorloge uit de Centrix Automatic Open Heart collectie is online te bestellen op onze webshop. Het luxe model met het referentienummer R30181312 heeft een Zwitsers automatisch uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast, welke voorzien is van een roségoudkleurige PVD laag. Door polsbewegingen wordt de veer in het uurwerk opgewonden. Aan de ronde horlogekast is een keramisch met edelstalen schakelband bevestigd, voorzien van een titanium vouwsluiting. De buiten- en tussenzijdes zijn voorzien van een roségoudkleurige PVD laag, wat qua kleur goed matched met het bruine keramiek. Het model van Rado met een kristallen saffierglas is 3 ATM (30 meter) waterdicht. Zowel de voor- als achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, wat voor een unieke aanblik zorgt. Het hightech materiaal en de vormgeving van het horloge zorgt voor een stijlvol horloge, welke door de soepele horlogeband met veel comfort gedragen kan worden. En door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen.Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.Lees meer
Artikelnummer
011475957
Merk
2.500,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Rado dames- of herenhorloge uit de Centrix Automatic Open Heart collectie is online te bestellen op onze webshop. Het luxe model met het referentienummer R30181312 heeft een Zwitsers automatisch uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast, welke voorzien is van een roségoudkleurige PVD laag. Door polsbewegingen wordt de veer in het uurwerk opgewonden. Aan de ronde horlogekast is een keramisch met edelstalen schakelband bevestigd, voorzien van een titanium vouwsluiting. De buiten- en tussenzijdes zijn voorzien van een roségoudkleurige PVD laag, wat qua kleur goed matched met het bruine keramiek.

Het model van Rado met een kristallen saffierglas is 3 ATM (30 meter) waterdicht. Zowel de voor- als achterzijde van de horlogekast is opengewerkt, wat voor een unieke aanblik zorgt. Het hightech materiaal en de vormgeving van het horloge zorgt voor een stijlvol horloge, welke door de soepele horlogeband met veel comfort gedragen kan worden. En door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen.

Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.

Productspecificaties
Merk collectie Centrix
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Rado
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Keramisch
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Bruin
Garantie 2 jaar
Referentienummer R30181312