Rado Coupole, R22855923

Dit dameshorloge van het merk Rado uit de collectie Coupole Diamonds is te bestellen op onze webshop. Het verfijnde horloge met het referentienummer R22855923 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast, welke is voorzien van een roségoudkleurige PVD laag. De analoge tijd wordt middels de wijzers weergegeven op een parelmoer wijzerplaat met een diamant bij elke uursaanduiding. Aan de ronde horlogekast is een PVD roségoud gekleurde schakelband gemonteerd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting. Het model is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een licht gebold kristallen saffierglas. De diamanten van totaal 0,038 kt. zorgen voor een extra toevoeging op de wijzerplaat, wat het tot een stijlvol en elegant model maakt.Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.Lees meer
Artikelnummer
011475869
Merk
1.800,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van het merk Rado uit de collectie Coupole Diamonds is te bestellen op onze webshop. Het verfijnde horloge met het referentienummer R22855923 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige edelstalen horlogekast, welke is voorzien van een roségoudkleurige PVD laag. De analoge tijd wordt middels de wijzers weergegeven op een parelmoer wijzerplaat met een diamant bij elke uursaanduiding. Aan de ronde horlogekast is een PVD roségoud gekleurde schakelband gemonteerd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting.

Het model is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een licht gebold kristallen saffierglas. De diamanten van totaal 0,038 kt. zorgen voor een extra toevoeging op de wijzerplaat, wat het tot een stijlvol en elegant model maakt.

Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.

Productspecificaties
Merk collectie Coupole
Kastdiameter 27,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Rado
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Edelsteen Diamant
Garantie 2 jaar
Referentienummer R22855923