Rado Coupole, R22877165

Een bijzonder mooi Rado herenhorloge uit de Coupole collectie, welke online te bestellen is in onze webshop. Het model met het referentienummer R22877165 heeft een Zwitsers automatisch topuurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden het bewegen van het horloge op de pols. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardig edelstalen horlogekast, welke roségoud PVD gekleurd is. Het horloge is uitgerust met een zwarte wijzerplaat met streepaanduiding, waar de analoge tijd vanaf te lezen is. De wijzerplaat is tevens voorzien van een guilloché versiering, wat zorgt voor een extra luxe aanzicht. De donkerbruine lederen horlogeband met krokodillenprint is geplaatst aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een vouwsluiting. Naast de tijd is op de wijzerplaat ook de datum af te lezen, middels het datumvenster aan de rechterzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het een zeer praktisch en draagbaar horloge is. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan een horloge. Door de vormgeving krijgt het herenhorloge van Rado een klassieke afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden.Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado. Lees meer
Artikelnummer
011475975
Merk
1.550,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een bijzonder mooi Rado herenhorloge uit de Coupole collectie, welke online te bestellen is in onze webshop. Het model met het referentienummer R22877165 heeft een Zwitsers automatisch topuurwerk, waar het uurwerk wordt opgewonden het bewegen van het horloge op de pols. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardig edelstalen horlogekast, welke roségoud PVD gekleurd is. Het horloge is uitgerust met een zwarte wijzerplaat met streepaanduiding, waar de analoge tijd vanaf te lezen is. De wijzerplaat is tevens voorzien van een guilloché versiering, wat zorgt voor een extra luxe aanzicht. De donkerbruine lederen horlogeband met krokodillenprint is geplaatst aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een vouwsluiting.

Naast de tijd is op de wijzerplaat ook de datum af te lezen, middels het datumvenster aan de rechterzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het een zeer praktisch en draagbaar horloge is. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan een horloge. Door de vormgeving krijgt het herenhorloge van Rado een klassieke afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden.

Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.

Productspecificaties
Merk collectie Coupole
Kastdiameter 41,00 mm
Geslacht Man
Merk Rado
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer R22877165