Rado True, R27061712

Dit Rado dameshorloge uit de collectie True Diamonds is te bestellen op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer R27061712 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke zeer nauwkeurig loopt. Op de witte wijzerplaat met de fluorescerende wijzers en diamantjes bij elke kwartiersaanduiding is de analoge tijd af te lezen. De witte hightech keramische schakelband is op een doorlopende wijze vervaardigd aan de ronde keramische horlogekast, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Aan de rechterzijde van de wijzerplaat is een datumvenster verwerkt, waar naast de tijd ook de datum wordt weergegeven. Het modieuze model van Rado is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een kristallen saffierglas, welke krasvast is. Door de diamanten van totaal 0.032 kt. krijgt het dameshorloge een nog vrouwelijkere uitstraling, waardoor het horloge met veel plezier gedragen kan worden. Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado. Lees meer
Artikelnummer
011475891
Merk
1.950,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Rado dameshorloge uit de collectie True Diamonds is te bestellen op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer R27061712 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke zeer nauwkeurig loopt. Op de witte wijzerplaat met de fluorescerende wijzers en diamantjes bij elke kwartiersaanduiding is de analoge tijd af te lezen. De witte hightech keramische schakelband is op een doorlopende wijze vervaardigd aan de ronde keramische horlogekast, welke afgewerkt is met een vouwsluiting.

Aan de rechterzijde van de wijzerplaat is een datumvenster verwerkt, waar naast de tijd ook de datum wordt weergegeven. Het modieuze model van Rado is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een kristallen saffierglas, welke krasvast is. Door de diamanten van totaal 0.032 kt. krijgt het dameshorloge een nog vrouwelijkere uitstraling, waardoor het horloge met veel plezier gedragen kan worden.

Het Zwitserse merk Rado maakt sinds 1917 heren- en dameshorloges van de hoogste kwaliteit. De Rado horloges zijn ontworpen met een geheel eigen stijl en zijn uitgevoerd in de beste en unieke materialen. De stijl wordt getypeerd door de vervaardiging van horloges in keramiek. Door het gebruik van hightech keramisch materiaal is dit het eerste horlogemerk dat een 100% krasvast horloge heeft weten te ontwikkelen. De designs en het materiaalgebruik zijn al meerdere malen bekroond met verschillende awards. Alles veranderd gedurende de jaren, maar de tijdloze modellen met elegante uitstraling van Rado blijven altijd draagbaar. Het merk heeft door de jaren heen een diverse collectie weten op te bouwen waardoor u voor zowel klassieke als moderne smaak een passend horloge kunt vinden. De verschillende modellen onderscheiden zich door het gebruik van parelmoer, diamant, goudaccenten en de type banden. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Rado.

Productspecificaties
Merk collectie True
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Rado
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Keramisch
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Wit
Kastkleur Wit
Kastmateriaal Keramiek
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding
Edelsteen Diamant
Garantie 2 jaar
Referentienummer R27061712