Michael Kors Bradshaw Mini, MK5798

Online kunt u dit Michael Kors dameshorloge uit de Bradshaw Mini collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MK5798 is uitgevoerd met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige geelgoudkleurige doublé horlogekast. Op de champagnekleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde horlogeband bevestigd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting. De horlogekast en de horlogeband zijn beide voorzien van een geelgoudkleurige PVD laag, wat tegelijk voor een beschermende laag zorgt. Het Japanse uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft naast de 24-uuraanduiding de tijd aan in seconden en minuten. Daarnaast heeft het Michael Kors horloge met een mineraalglas een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk zowel goed tegen water als andere stoffen bestand is. Door de vormgeving krijgt het horloge een chique design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors. Lees meer
Artikelnummer
011481177
279,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit Michael Kors dameshorloge uit de Bradshaw Mini collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MK5798 is uitgevoerd met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een hoogwaardige geelgoudkleurige doublé horlogekast. Op de champagnekleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde horlogeband bevestigd, welke is afgewerkt met een vouwsluiting. De horlogekast en de horlogeband zijn beide voorzien van een geelgoudkleurige PVD laag, wat tegelijk voor een beschermende laag zorgt.

Het Japanse uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft naast de 24-uuraanduiding de tijd aan in seconden en minuten. Daarnaast heeft het Michael Kors horloge met een mineraalglas een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk zowel goed tegen water als andere stoffen bestand is. Door de vormgeving krijgt het horloge een chique design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.

Productspecificaties
Kast breedte 350,00 mm
Band aanzet 18
Kastdiameter 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Geelgoudkleurig
Functies 24-uursaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer MK5798