Michael Kors Ritz, MK6474

Dit dameshorloge van Michael Kors uit de Ritz collectie is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK6474 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk. Op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd aangegeven middels de wijzers en de zirkonia's die fungeren als indexen. Door de zirkonia's krijgt het dameshorloge een stijlvolle uitstraling, welke voor een schittering op de pols zorgt. Aan de ronde edelstalen horlogekast met een geelgoudkleurige PVD lunette is een bicolor horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. De wijzerplaat is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursweergave vanaf te lezen zijn. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge regen- en spatwaterdicht is. Het horloge van Michael Kors is een trendy horloge en is prachtig te combineren bij je outfit.Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors. Lees meer
Artikelnummer
011483400
Special Price 167,40 Regular Price 279,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Michael Kors uit de Ritz collectie is online te bestellen op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK6474 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk. Op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd aangegeven middels de wijzers en de zirkonia's die fungeren als indexen. Door de zirkonia's krijgt het dameshorloge een stijlvolle uitstraling, welke voor een schittering op de pols zorgt. Aan de ronde edelstalen horlogekast met een geelgoudkleurige PVD lunette is een bicolor horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

De wijzerplaat is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursweergave vanaf te lezen zijn. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge regen- en spatwaterdicht is. Het horloge van Michael Kors is een trendy horloge en is prachtig te combineren bij je outfit.

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.

Productspecificaties
Kast breedte 370,00 mm
Band aanzet 16
Kastdiameter 37,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Michael Kors
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer MK6474