Michael Kors Mini Bradshaw, MK6174

Bestel online dit Michael Kors dameshorloge uit de Mini Bradshaw collectie op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK6174 is uitgerust met een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op de zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers wordt de analoge tijd weergegeven. De geschakelde horlogeband met glanzende en gematteerde schakels is bevestigd aan de ronde horlogekast. De horlogeband is voorzien van een vouwsluiting, waarmee het horloge gemakkelijk om en af te doen is. Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster tussen de 4 en 5-uurs positie en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden, minuten en de 24-uursweergave. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), zodat het uurwerk uitstekend bestand is tegen water en andere stoffen. Het damesmodel zorgt voor een prachtige aanblik zorgt op uw pols, welke met veel plezier te dragen is bij zowel iedere aangelegenheid.Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.Lees meer
Artikelnummer
011458504
Special Price 179,40 Regular Price 299,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Michael Kors dameshorloge uit de Mini Bradshaw collectie op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer MK6174 is uitgerust met een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op de zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers wordt de analoge tijd weergegeven. De geschakelde horlogeband met glanzende en gematteerde schakels is bevestigd aan de ronde horlogekast. De horlogeband is voorzien van een vouwsluiting, waarmee het horloge gemakkelijk om en af te doen is.

Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster tussen de 4 en 5-uurs positie en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden, minuten en de 24-uursweergave. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), zodat het uurwerk uitstekend bestand is tegen water en andere stoffen. Het damesmodel zorgt voor een prachtige aanblik zorgt op uw pols, welke met veel plezier te dragen is bij zowel iedere aangelegenheid.

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.

Productspecificaties
Kast breedte 380,00 mm
Band aanzet 16
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Michael Kors
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies 24-uursaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer MK6174