Rikkoert geelgouden zegelring met rond graveerplaatje

Een mooie 14 kt. geelgouden zegelring uit de Rikkoert Huiscollectie, welke rond is afgewerkt. De afmeting van de graveerring is 9 mm. De ring kan door het unisex design zowel door een man als vrouw gedragen worden. Een zegelring is een sieraad met een oude historie, welke volgens traditie vaak worden gegraveerd met een fraai familiewapen of monogram. Het is mogelijk om door ons een gravure in de ring te laten plaatsen, neem hiervoor contact met onze klantenservice op!De ringmaat van deze ring is 17,25. Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld. Lees meer
Artikelnummer
011498374
299,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Maak het artikel persoonlijk door een gravure
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een mooie 14 kt. geelgouden zegelring uit de Rikkoert Huiscollectie, welke rond is afgewerkt. De afmeting van de graveerring is 9 mm. De ring kan door het unisex design zowel door een man als vrouw gedragen worden.

Een zegelring is een sieraad met een oude historie, welke volgens traditie vaak worden gegraveerd met een fraai familiewapen of monogram. Het is mogelijk om door ons een gravure in de ring te laten plaatsen, neem hiervoor contact met onze klantenservice op!

De ringmaat van deze ring is 17,25. Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

Productspecificaties
Gewicht 2,20 gr.
Kleuren Geelgoud
Afmetingen Ringmaat: 17,25
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Goud
Merk Rikkoert Huiscollectie
Materiaal Kleur Geelgoud
Garantie 2 jaar