Ruilen & retourneren

Retourneren

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent over uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u uw order, binnen veertien dagen na ontvangst, retourneren.

Tijdens deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

Wij adviseren u het artikel te retourneren middels een verzekerde verzending i.v.m. de verzekering bij kwijtraken of beschadiging van het pakket. Op het retourformulier kunt u aangeven wat de reden was van de retourzending, zodat wij onze dienstverlening eventueel kunnen verbeteren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourprocedure indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dient u de volgende procedure te volgen:

 1. Download het retourformulier en draai het uit door middel van de knop 'afdrukken'.
 2. Verpak uw goederen conform bovenstaande richtlijnen en voeg hier het retourformulier aan toe. 
  * LET OP: zonder bijgesloten retourformulier kunnen wij niet traceren van wie de zending afkomstig is en kunnen wij uw terugbetaling niet garanderen.
 3. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

  Retouradres:
  Postbus 35
  2870 AA Schoonhoven

Download retourformulier

Op het moment dat uw zending is geaccepteerd krijgt u binnen 30 dagen uw geld terugbetaald.

Van alle merken die wij op onze website aanbieden zijn wij officieel dealer. Als u een product uit onze webshop aanschaft krijgt u dus ook de volledige garantie die een merk aanbiedt.

Op ieder horloge uit onze webshop zit 24 maanden garantie maar aan de garantie zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Garantie wordt bij horloges uitsluitend gegeven op het uurwerk en dus niet op: Glasschade, kastschade, kroon- en drukknoppen, het bandje, de batterij en waterdichtheid.

Ook vervalt de garantie op uw horloge als er sprake is van waterschade (met uitzondering van waterdichte horloges), het horloge geopend is, een ongeval en/of bij het ondeugdelijk of onjuist gebruik van het horloge.

Ruilen

Indien u een bestelling hebt gedaan, maar u wilt het artikel ruilen voor een ander product of hetzelfde product in een andere kleur of maat, dan geldt hiervoor hetzelfde proces als een nieuwe bestelling.

Wij adviseren u het artikel te retourneren middels een verzekerde verzending i.v.m. de verzekering bij kwijtraken of beschadiging van het pakket. In het retourformulier geeft u het artikelnummer van het juiste product door, zodat na het ontvangst het juiste product kan worden opgestuurd. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Indien een artikel verkeerd is geleverd of defect is, dan zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.