Seiko Basic, SGGA62P1

Bestel online uw herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer SGGA62P1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een goudkleurige PVD laag. De wijzers en de stippen bij elke uursaanduiding zijn voorzien van lichtgevende indicators, waardoor de analoge tijd in het donker ook goed af te lezen is. Aan de ronde horlogekast met een goudkleurige wijzerplaat is een geschakelde horlogeband met een goudkleurige PVD laag bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste dag en datum vanaf te lezen zijn. Het herenmodel met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Het horloge is zowel bij een formele als informele aangelegenheid te dragen, welke met veel comfort gedragen kan worden.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko. Lees meer
Artikelnummer
011443591
Merk
215,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer SGGA62P1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een goudkleurige PVD laag. De wijzers en de stippen bij elke uursaanduiding zijn voorzien van lichtgevende indicators, waardoor de analoge tijd in het donker ook goed af te lezen is. Aan de ronde horlogekast met een goudkleurige wijzerplaat is een geschakelde horlogeband met een goudkleurige PVD laag bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting.

Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste dag en datum vanaf te lezen zijn. Het herenmodel met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor tijdens o.a. watersport, snorkelen of zeilen het horloge om gehouden kan worden, mits er geen grote temperatuurverschillen zijn. Het horloge is zowel bij een formele als informele aangelegenheid te dragen, welke met veel comfort gedragen kan worden.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Geelgoudkleurig
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer SGGA62P1