Seiko Basic, SXA103P1

Dit dameshorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het prachtige model met het referentienummer SXA103P1 bevat een Japans Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een edelstalen horlogekast. Op een lichte wijzerplaat wordt middels goudkleurige wijzers en streepindexen de analoge tijd weergegeven. De geschakelde horlogeband met een goudkleurig belijning is bevestigd aan de ronde horlogekast van 24 mm. en is voorzien van een vouwsluiting. Door deze sluiting kan het horloge niet zomaar van uw pols glijden.Het dameshorloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk prima water en andere stoffen kan verdragen. Dit horloge is voorzien van een prachtige, vrouwelijke afwerking en kan met veel plezier gedragen worden. Het horloge is een combinatie van modern en klassiek en zal door de bicolor afwerking prachtig om uw pols staan.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko. Lees meer
Artikelnummer
011447195
Merk
189,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het prachtige model met het referentienummer SXA103P1 bevat een Japans Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een edelstalen horlogekast. Op een lichte wijzerplaat wordt middels goudkleurige wijzers en streepindexen de analoge tijd weergegeven. De geschakelde horlogeband met een goudkleurig belijning is bevestigd aan de ronde horlogekast van 24 mm. en is voorzien van een vouwsluiting. Door deze sluiting kan het horloge niet zomaar van uw pols glijden.

Het dameshorloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk prima water en andere stoffen kan verdragen. Dit horloge is voorzien van een prachtige, vrouwelijke afwerking en kan met veel plezier gedragen worden. Het horloge is een combinatie van modern en klassiek en zal door de bicolor afwerking prachtig om uw pols staan.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 24,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Seiko
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer SXA103P1