Seiko Basic, SUR315P1

Dit herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer SUR315P1 is voorzien van een Japans 6N42 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op een zilverkleurige wijzerplaat met streepindexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de ronde horlogekast van 36 mm. is een edelstalen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een metalen vouwsluiting.Het uurwerk is uitgerust met een datumvenster bij de 3-positie. Het herenmodel met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieuze look en kan zowel bij een informele als formele gelegenheid gedragen worden.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko. Lees meer
Artikelnummer
011492083
Merk
220,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer SUR315P1 is voorzien van een Japans 6N42 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Op een zilverkleurige wijzerplaat met streepindexen is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de ronde horlogekast van 36 mm. is een edelstalen horlogeband gemonteerd, welke afgewerkt is met een metalen vouwsluiting.

Het uurwerk is uitgerust met een datumvenster bij de 3-positie. Het herenmodel met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieuze look en kan zowel bij een informele als formele gelegenheid gedragen worden.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Kast breedte 360,00 mm
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer SUR315P1